Zlaté lucerny

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Filter

Lampiony ve zlaté barvě - stylové dekorace do domácnosti



Lampiony ve zlaté barvě jsou velmi stylovou dekorací do domácnosti, která nepochybně zateplí interiér a zpříjemní večerní relaxaci. Jejich ušlechtilá kovová barva se dobře snoubí se září svíček uvnitř. Navíc takový odstín zajímavě doplňuje minimalistické, skandinávské, rustikální a dokonce i industriální místnosti. Stačí si vybrat správný design lucerny, který dodá vašemu interiéru jedinečný charakter.



Kam umístit lucerny se zlatými odstíny?



Lucerny ve zlaté barvě můžete s úspěchem umístit do obývacího pokoje, ložnice, chodby. Dobře se budou vyjímat také v pokojích pro mladé a v kombinaci s LED svíčkami také v dětských pokojích. Takové lucerny jsou k dispozici v mnoha variantách pokrývajících různé tvary. Do obývacího pokoje se například hodí lucerna kovová mřížka + sklo. Její rozměry 25 cm x 25 cm x 32,6 cm z ní činí viditelnou, ale ne přehnaně působící dekoraci. Můžete ji umístit například do v současnosti módního portálu imitujícího krb.



Zlatá barva je ideální jako vánoční dekorace.



Další zajímavou možností jsou zlaté modely s vánočními motivy, které se mohou stát vánoční dekorací. Kresby na nich se ještě více zviditelní, když uvnitř lucerny zapálíte svíčku. V zimním večeru bude stín vrhaný obrazci umístěnými na lucernách ještě více zdobit stěny v bytě. Zde stojí za zmínku zlatý kovový model s designem - stromy a sobi, tedy typické zimní motivy. Jeho rozměry jsou 16 cm x 16 cm x 26 cm, takže pro něj v místnosti snadno najdete místo.



Mezi módními a stylovými interiérovými doplňky je rozhodně třeba vyzdvihnout lucerny, které se vyznačují zlatým svitem. Mohou stát na podlaze, komodě, konzole nebo dokonce na konferenčním či jídelním stolku. Hodně záleží na rozměrech dekorace, pro kterou se rozhodnete. Menší lucerny lze umístit jen na nábytek, zatímco ty větší se určitě budou dobře vyjímat na podlaze. Nezapomeňte vybrat správnou svíčku, která bude nejen rozptylovat příjemné světlo, ale bude také dostatečně velká. Dobrou volbou jsou voňavé modely, nebo pokud je chcete používat opakovaně, LED verze.



Perfektní nápad na dárek



Pokud hledáte výrazný nápad na dárek pro někoho blízkého, určitě si prohlédněte dostupné zlaté lucerny. Jedná se o neokázalý návrh, který však v interiéru rozhodně oceníte. Můžete jimi totiž zajímavě ozvláštnit výzdobu. Do loftů se vyplatí zvolit kovové lucerny a do rustikálních místností ty v podobě košů ve zlatém odstínu. Sáhnout můžete také po minimalistických modelech. Každý model přinese jedinečnou atmosféru.



Podívejte se na naše další produkty a příspěvky na blogu:



Načítání...