Krabice od bot

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Filter

Co si zařadit do šatníku na boty?



Správné uspořádání prostoru ve skříni zajistí, že každá položka bude mít své místo a zároveň ji lze během sezóny snadno vytáhnout. To platí především pro boty, které by měly být uloženy tak, aby nezpůsobovaly nepořádek a zároveň se nepoškodily. Z tohoto důvodu pro uložení obuvi ve skříni fungují především následující postupy:





  • Průhledné boxy na boty,které se zde osvědčují nejlépe, protože jsoustohovatelné a jejich průhledné stěny umožňují vidět, který pár je uvnitř. Kromě toho mají standardizovanou velikost, což usnadňuje jejich organizaci.

  • Dobrým nápadem budou i krabice, které dostanete při nákupu, ale v závislosti na výrobci se dodávají v různých velikostech, což ztěžuje organizaci vašeho šatníku.

  • Prefabrikované organizéry, zavěšené například na dveřích. Ty využívají dostupný prostor ve skříni, ale nemají kapacitu pro uložení většího množství bot.



Průhledné boxy na boty usnadňují organizaci ve skříni.



Používání plastových krabic na boty je jedním ze silných interiérových trendů. Jak se ukazuje, z dobrého důvodu, protože toto řešení má řadu výhod:





  • V závislosti na modelu mají navíc otevírací přední část nebo se vysouvají jako zásuvka, což výrazně usnadňuje jejich vyndávání, protože se nemusíte potýkat s celou hromadou krabic.

  • Jsou velmi pevné a netrhají se, takže se skvěle hodí nejen pro organizaci prostoru ve skříni, ale také na cesty, kdy si potřebujete boty vzít s sebou tak, aby se co nejméně poškodily nebo ušpinily.

  • Materiál průhledných krabic na boty se snadno čistí, takže uspořádání a uložení obuvi jde snadno.



Jak správně ukládat boty do krabic?



Ukládánímbotdo krabic předcházíme poškození a znečištění obuvi, navíc tímtozpůsobem můžeme velmi snadnohospodařit s prostorem ve skříni. Naše země se vyznačuje sezónností šatníku, takže na podzim vytahujeme teplejší boty a v pozdním jaru saháme po sandálech. Důležité je o obuv řádně pečovat, aby se nepoškodila. Základem je důkladné očištění obuvi od všech nečistot na svršku, ale také na podrážkách - neměly by na nich být stopy písku nebo bláta. Po vyčištění je nutné nechat je zcela vyschnout, jinak by mohlo dojít k poškození materiálu obuvi při skladování v krabicích.



Prohlédněte si také další výrobky z naší nabídky:



- Krabice na potraviny



- Koše a krabice



- Koše a kufry



- Police



- Regály



- Nástěnné hodiny

Načítání...