Kávové služby

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Filter

Kávové služby - dopřejte si dotek luxusu

Kromě stolu, židlí a talířů jsou nezbytným doplňkem stolování také kávové servisy. Je pravda, že káva chutná lépe podávaná v šálku, a proto často celý den čekáme na chvíle odpočinku s oblíbeným nápojem v ruce. Stojí tedy za to postarat se o jejich speciální úpravu. Kávové nádobí - co je třeba zohlednit při jeho výběru?

Kávové servisy - elegantní servírovací kousky mají své stálé místo v každé domácnosti.

Souhlasíte s tím, že káva chutná jinak - podle toho, zda si ji uvaříte do hrnku, sklenice nebo šálku? Jistě , kterákoli z nich vás pravděpodobně postaví na nohy - ale právě výluh servírovaný v kávovém servisu působí nejšikovněji a nejelegantněji. Kávové soupravy se obvykle skládají z šálků, talířků a cukřenky, ale k dispozici jsou i propracovanější verze - například včetně podnosu na sladkosti. Kávové soupravy se vyznačují zajímavým designem, množstvím barev a tvarů - vyberte si tu, jejíž styl nejlépe odpovídá charakteru vaší domácnosti.

Kávové nádobí - vyberte si to nejlepší

Na co byste se měli při výběru kávového servisu zaměřit? Než začnete nakupovat, zeptejte se především sami sebe, pro kolik osob kávový servis potřebujete - pro šest nebo ještě lépe pro dvanáct - a měl by být vhodný do myčky? Natrhu je k dispozici mnoho různých kávových souprav, ale ne všechny tyto požadavky splňují. Může se tedy stát, že vámi zakoupený servis bude možné mýt pouze ručně. Klíčovým hlediskem při nákupu kávového servisu je samozřejmě kvalita. Nejlepším materiálem pro nejlepší kávové soupravy je porcelán - například kávový servis Roma, který je u nás k dostání v kolekci Ambassador. Ušlechtilý, elegantní, sametový, prostě výjimečný - pokud se rozhodnete pro masivní porcelánové nádobí, jistě zůstane ve vaší rodině dlouho a bude se těšit ze své krásy i po několik generací. Porcelán má ještě jednu nespornou výhodu - na rozdíl od jiných materiálů je odolný vůči změně barvy.

Jaké prvky by měla obsahovat ideální kávová souprava?

Dobře sestavený kávový servis rozhodně zpříjemní každé odpolední posezení s rodinou a přáteli. Přestože se kávové servisy mohou co do počtu položek značně lišit, vyplatí se zvolit takový, který obsahuje vše, co budete u stolu potřebovat - abyste se cítili jako v některé z vašich oblíbených kaváren. Základem jsou šálky - nejlépe standardní pro cappuccino s pěnou, o něco vyšší pro krémové latté a menší pro silné espresso. Ideální kávové nádobí by se mělo skládat také z konvičky na mléko, cukřenky a konvičky na kávu a čaj. Stačí už jen talířek na koláče a lopatka a váš domov je připraven na návštěvu hostů!

Načítání...