07.03

Jak nastavit stůl s kávou a dortem - lahodný dezert na stylovém stole

Setkání u kávy a zákusku je skvělou příležitostí, jak strávit kvalitní čas se svými blízkými. Kromě přípravy chutného občerstvení je třeba pamatovat také na jeho atraktivní servírování, vždyť jíme také očima. Základem je vhodné prostření stolu, k čemuž napomáhají ubrusy, včetně modelu DORIS dostupného v naší nabídce v rozměru 140x380 cm, který má sněhově bílou barvu a vyšívané květinové vzory. Na stole vypadají velmi rafinovaně, což je ideální pro odpolední setkání po práci nebo při servírování dezertu po nedělní večeři, na kterou jste pozvali své blízké. Je dobré na ně položit papírové kapesníčky, abyste si mohli otřít ruce a ústa. Náš internetový obchod nabízí mimo jiné růžové ubrousky magnolie o velikosti 33x33 centimetrů balené po 20 kusech, které skvěle doplňují design výše zmíněného ubrusu. Stejné ubrousky se budou na stole dobře vyjímat také, ale v podobě bylinek na bílém podkladu, což přinese zajímavý akcent na prostřený stůl.

Vhodné nádobí na servírování dezertů je nezbytnou součástí každého stolu!

Když zvete hosty na kávu a zákusek, je samozřejmě důležité servírovat pochoutky na výrazném nádobí. S tím vám pomohou výrobky v internetovém obchodě Mondex. Doporučujeme zejména originální talíře, včetně dvoupatrového modelu BASIC v bílé barvě a na zlatém rámu. Vyplatí se k němu sladit krásné dortové talíře, které umožní připravený dort pohodlně sníst. K tomuto talíři se bude nejlépe hodit nádobí v bílé barvě, ale můžete jej také zpestřit použitím nádobí v černé barvě, které poskytne příjemný kontrast a dodá prostřenému stolu na eleganci. Samozřejmě nezapomeňte hosty vybavit vidličkami na dort a kávovými lžičkami.

V čem mám podávat kávu k dortu?

K dortům se obvykle podává aromatická káva, která by měla být servírována například v originálních šálcích. Doporučujeme zejména model KORONKA s objemem 250 mililitrů a podšálkem, jehož charakteristickým rysem jsou reliéfní vzory připomínající krajkové vzory, díky čemuž je velmi elegantní a hodí se k mnoha dalším nádobám v bílé barvě. Ve stejné řadě jsou k dispozici také hrnky jednoduchého tvaru a džbány o objemu 1 litr, které pojmou horký nápoj pro 3-4 osoby. Pokud častěji hostíte rodinu a přátele u kávy a zákusku, doporučujeme také praktickou sadu čtyř stojánkových hrnků PETER, každý o objemu 350 mililitrů, které jsou průhledné a mají reliéfní vzor pro originální design. Speciální podstavec vám umožní mít nádobí na jednom místě, což je skvělé pro interiéry, kde je omezený prostor pro ukládání nádobí.

Přečtěte si také další příspěvky z našeho blogu:

- Jaký hrnek, jaký šálek na jakou kávu?

- Jak pěkně umístit dort na talíř?

Naše produkty

Zprávy
|
Bestsellery
|
Propagační akce
Načítání...