Koše na prádlo

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
more... less
Styk s potravinami
Materiál
Druhy
Filter

Co byste měli zvážit při nákupu koše na prádlo?



Mnozí z nás si nedokážou představit svůj každodenní život bez koše na prádlo, do kterého házíme zašlé nebo špinavé oblečení, ubrousky, ubrusy nebo záclony. Klíčovým hlediskem při výběru koše na prádlo je, zda má otvory, které umožňují volné proudění vzduchu uvnitř.



Stylové černé koše na prádlo



Koše na prádlo mohou být zajímavou formou dekorace interiéru, a proto mnoho spotřebitelů volí černé koše na prádlo, které doplní každou koupelnu nebo prádelnu. Mnohé z nich mají také stylizované nápisy "Laundry" s retro nádechem. Černé koše na prádlo vypadají obzvláště dobře v loftových a glamour interiérech.



Ideální pro boho a skandinávské interiéry - proutěné koše na prádlo



Proutěné koše na prádlo jsou vytvořeny z přírodních surovin, což působí obzvlášť dobře ve skandinávských a boho interiérech. Jemné otvory proutěných košů na prádlo zajišťují vysokou úroveň větrání, což je z hygienických důvodů zásadní.



Praktické koše na prádlo se sedátkem



Mezi praktickými koupelnovými atributy stojí za zmínku koše na prádlo se sedátkem. Můžete do nich ukládat prádlo a sedět na použitém sedátku, například při lakování nehtů.



Designové a funkční koše na prádlo s poličkou



Koše na prádlo s poličkou jsou také velmi užitečné. Jednak umožňují uložit prádlo určené k praní a jednak můžete na aplikovanou polici umístit nejnutnější kosmetiku nebo ručníky.



Kde jsou koše na prádlo na kolečkách nejvhodnější?



Koše na prádlo na kolečkách se používají především v profesionálních prádelnách, kde se skladuje velké množství prostěradel, ložního prádla nebo zástěr určených k vyprání. Malé koše na prádlo na kolečkách se dobře uplatní v domácnostech, kde se spoléhá na mobilní atributy.



Lehké a praktické plastové koše na prádlo



Mezi nejoblíbenější koše na prádlo patří ty, které jsou vyrobeny z plastu. Jsou lehké a snadno se přemisťují z místa na místo a vyznačují se také snadnou údržbou.



Koše na prádlo ve skříni jsou vhodné do malých koupelen.



Koše na prádlo ve skříni jsou ideálním řešením pro koupelny s omezeným prostorem. Navíc umožňují diskrétní uložení prádla, což si oblíbili ti, kteří oceňují minimalismus. Kromě nich dobře poslouží i koše na prádlo v zásuvce, které lze snadno vytáhnout.



Čím se vyznačují vestavné koše na prádlo?



Vestavné koše na prádlo jsou většinou výrazné, ažurové kovové koše, které jsou upevněny pomocí speciálních výsuvných vodítek.



Co bych měl/a zohlednit při výběru koše na prádlo do pračky?



Jedním z nejinovativnějších výrobků jsou koše na prádlo do pračky, které se umísťují na bok pračky. Většinou jsou skládací, takže v koupelně nezabírají mnoho místa. Pozornost je však třeba věnovat robustní konstrukci těchto typů košů na prádlo.



Estetický koš na prádlo s víkem



Koše na prádlo s víkem dominují většině koupelen. Podle našich potřeb si můžeme vybrat koš na prádlo s odnímatelným víkem nebo s víkem upevněným malým pantem.



Podívejte se také na: Koupelnový koš s víkem na prádlo:



Načítání...