Talíře s předkrmy

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Druhy
Filter

Jaký druh startovací desky?



Předkrmový talířse trochu liší od klasickéhonádobí, protože je navržen tak, aby usnadnil nabírání jídla a zároveň umožnil dokonalé vystavení podávanýchpochoutek. Většina z nich se trochu podobá talířům, ale obvykle mají rovné dno a malý okraj, který zajišťuje, že z talíře při přenášení nic nespadne. Dobrou volbou je také výběr otočných talířů na předkrmy, které jsou ideální pro servírování oříšků, sýrů nebo ovoce, protože usnadňují lidem sedícím u jednoho stolu vybrat si, na co mají chuť. Velmi oblíbené jsou také talíře rozdělené na tři, čtyři nebo pět kusů pro určitý typ předkrmu. Mnohé z nich (zejména ty v kulatém tvaru) mají navíc ve střední části malou prohlubeň pro umístění omáčky nebo dipu.



Jak vybrat dobrý předkrmový talíř?



Výběr předkrmového talíře je nesmírně důležitým aspektem výběru nádobí, protože umožňuje podávat chutné předkrmy při pořádání večírků s rodinou a přáteli nebo při pořádání honosné večeře. Tento typ nádobí je důležitou součástí sady nádobí, proto se vyplatí věnovat při nákupu pozornost následujícím bodům:





  • Nejlépe je, aby talíř na předkrmy vzhledově ladil s ostatnímikusy nádobí. Klasikou je samozřejmě bílé nádobí, které dokonale koresponduje s ostatními prvky. Jedná se o univerzální řešení, které se hodí jak pro každodenní použití, tak pro rafinované večírky.

  • Neméně důležitou roli hraje i materiál, z něhož je nádobí vyrobeno, protože ten ovlivňuje jeho dokonalý vzhled. Ideální jsou porcelánové předměty, ale dobrou volbou jsou i keramické předměty, které skvěle vypadají a jsou velmi odolné.

  • Neméně důležitý je tvar misky, který koresponduje s ostatními prvky nádobí. Klasikou jsou kulaté talíře na předkrmy, ale oblíbené jsou také čtvercové a obdélníkové tvary, které se dobře hodí k modernímu nádobí.



Jaké pochoutky by se měly podávat na předkrmových talířích?



Předkrmy se servírují na předkrmech podle toho, co chcete svým hostům naservírovat. Mohou to být předkrmy, malé sendviče nebo v poslední době módní tortillové závitky. Je však třeba upozornit, že jednotlivé pochoutky (zejména ty s pastou, jako je vaječná pasta) by se neměly vzájemně dotýkat. Takto se mnohem lépe vystavují a také se jednotlivé pochutiny snáze nabírají, protože se neslepují. Doporučujeme vám zakoupitvýrobky z internetového obchodu Mondex, zejménasady,které obsahují mimo jiné krásné talíře na servírování předkrmů,které budou na stole jistě vypadat krásně .



Podívejte se také na další produkty z naší nabídky:



- V nabídce naleznete talíře



- Jídelní talíře



- Černé talíře



- Čtvercové talíře



- Talíře na těstoviny



- Dezertní talíře

Načítání...