Dřevěné chlebové desky

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Filter

Jaký dřevěný chlebník vybrat?



Ekologii věnujeme stále větší pozornost, a to se týká i předmětů používaných v našich domácnostech. Dobrým příkladem je výběr dřevěného chlebníku do kuchyně. Pokud jde o nádoby na chléb, rozhodně se vyplatí zvolit výrobky ze dřeva. Jsou vyrobeny z materiálů schválených pro skladování potravin, takže si můžeme být jisti, že chléb nezmění svou chuť. Navíc přispívají k čerstvosti uložených produktů a díky své odolnosti vůči mechanickým vlivům jsou trvanlivým doplňkem každé kuchyně. Za zmínku stojí, že takový chlebník vyrobený ze dřeva má oproti výrobkům z kovu nebo plastu tu výhodu, že do interiéru vnáší útulný akcent.



Prozkoumejte různé modely dřevěných chlebníků, které se budou hodit do vaší domácnosti.



Většina doplňků pro skladování chleba má podobu sklápěcí "skříňky", která se otevírá zespodu nahoru a umožňuje pohodlné vytahování rohlíků nebo chleba. Snadno však můžeme zakoupit i jiné varianty nádob, například s dřevěným víkem, které se otevírá podobně jako krabice. Víko lze použít i jako malé prkénko na krájení - ideální řešení pro malé kuchyně, kde se počítá každý centimetr volného místa. Za zmínku stojí také výrobky se zásuvkou, která shromažďuje drobky chleba. Dovnitř lze umístit i vroubkovaný nůž, kterým lze krájet uložené pečivo.



Kam uložit chléb v moderní kuchyni?



V každé kuchyni, dokonce i v té moderní, se budou dřevěné chlebníky skvěle hodit. Vyplatí se přiklonit k výrobkům z bambusového plastu. Tento materiál je hojně využíván, protože se získává z rostlin s velmi rychlým růstem, a takto vytvořené nádoby mají originální design. Můžeme na nich vidět zřetelné zabarvení, které z výrobků dělá zajímavý interiérový prvek. Kromě toho omezují růst plísní, a proto nesmí chybět v žádné domácnosti.



Jak správně skladovat chléb v dřevěném chlebníku?



Chlebník ze dřeva je velmi užitečným výrobkem v každé domácnosti, ale stojí za to věnovat pozornost správnému skladování pečiva v něm. V případě suchých výrobků, například chleba, rohlíků, rohlíků nebo chaly, je dobré je zabalit do čisté bavlněné látky, která ještě více omezí vysychání výrobků. V takových nádobách můžete pohodlně skladovat křehké pečivo - je dobré je ponechat v papíru a navíc pod ně umístit tácek, aby se nádoba nezabarvila mastnými skvrnami.



Pokud hledáte kvalitní nádobu ze dřeva, doporučujeme zboží dostupné v internetovém obchodě Mondex. Nabízíme jak klasické modely popsané výše, tak výrobky, které připomínají úhlednou a stylovou krabičku s nápisem "Chléb".



Podívejte se také na další nádoby na chléb a na články s průvodcem:



Načítání...