Bílé hrnky na kávu

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Jaké bílé hrnky na kávu si vybrat?



Hrnky na kávu v bílé barvě jsou skutečnou klasikou mezi nádobím. Jsou praktické a univerzální, protože se hodí k jakémukoli jinému předmětu. Navíc jsou k dispozici v různých objemech, a to je velmi důležitý bod. Mimochodem, je dobré poznamenat, že tento typ příslušenství je velmi elegantní, a z tohoto důvodu se bude dobře hodit i pro slavnostní příležitosti, jako jsou večírky, kde mohou nahradit šálky.



Při výběru hrnků na kávu v bílé barvě je třeba dbát na to, aby byly vyrobeny z kvalitního materiálu - například z porcelánu -, měly správný objem pro vaše potřeby a případně se daly mýt v myčce nádobí a ohřívat v mikrovlnné troubě. Poslední dvě jmenované vlastnosti nejsou podstatné, ale výrazně usnadňují používání, čímž zvyšují praktičnost nádobí. Mezi našimi návrhy, které splňují všechny tyto požadavky, najdete například hrnek Celebration o objemu 300 ml od společnosti Lubiana. Pozoruhodná je zde hra s tvarem, která se projevuje zajímavým rýhováním a oblým tvarem ucha.



Klasické modely jsou vždy módní



Bílé hrnky na kávu mohou být klasické, což podtrhuje minimalistický, jednoduchý design. I když se můžete setkat s modely se zdobením, ty, které jsou bez aplikací, patří k nejuniverzálnějším. Díky této vlastnosti se skvěle hodí na větší oslavy a nahradí hrnky, které mají zpravidla menší objem, což ne vždy hostům vyhovuje. Z tohoto důvodu je vhodné se zásobit alespoň několika kusy. Můžeme vám nabídnout hrnek Margot o objemu 250 ml zbavený jakéhokoli zdobení, což je, mluvíme-li o minimalismu, jeho velkou výhodou.



Hrnek v bílé barvě je také dobrým nápadem na dárek, protože se bude hodit jak pro muže, tak pro ženy. Na to se vyplatí pamatovat, například pokud se chystáte na kolaudační večírek ke svým přátelům. Můžete jim pořídit dva nebo více kusů modelu Merkury vyráběného společností Zakład Porcelany Stołowej Lubiana S.A.. Jeho průměr je 8 cm a výška 9,5 cm.



Podívejte se také na další modely a položky:



Načítání...