Květinové šálky

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
more... less
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Čím se vyznačují květinové šálky?



Květinové vzory jsou bezpochyby typicky ženským motivem, který vám umožní ještě větší potěšení z pití aromatického čaje nebo kávy. Jsou nejen krásné, ale také elegantní, takže se nepochybně stanou ozdobou stolu.



Sady takového nádobí se skvěle hodí na večírky při podávání kávy. Výrazný, ale decentní design jistě upoutá pozornost hostů. Ručně vyráběné nádobí vypadá obzvlášť dobře - každý kus má jedinečný charakter, protože žádné dva kusy nádobí nejsou stejné. Každý z nich bude mít hodnotu originality, takže i umístěný ve skleněné vitríně bude krásným dekorativním prvkem interiéru.



Jak si vybrat dokonalé květinové šálky?



Dobrý květinový šálek by měl nejen dobře vypadat, ale měl by být také odolnou nádobou, která v naší domácnosti dlouho vydrží:





  • Dbejte na to, aby nádobí bylo vyrobeno z kvalitních surovin. Nejlepší volbou jsou především porcelánové květinové šálky, které poznáte podle mírně průsvitných fazet. Bylo by také dobré koupit výrobky z keramiky, které jsou odolnější a udrží váš nápoj dlouho teplý.

  • Zkontrolujme kapacitu námi vybraných hrnců. Standardní objem je 250 mililitrů, což je ideální pro květinové šálky na kávu, ale lze v nich podávat i čaj.

  • Ať už si vyberete jakýkoli model, nádoba musí mít pohodlné a správně tvarované ucho, abystemohlipřipravenýnápojsnadnovypít.

  • Určitě se dozvíme, jak můžeme šálky s květinovým vzorem čistit. Některé šálky mohou mít jinou techniku provedení a nemusí být možné je mýt v myčce nádobí, protože vzor vybledne. Tuto informaci naleznete na obalu výrobku i na spodní straně hrnku.

  • Květinové šálky vybírejte podle svých preferencí - můžete si vybrat z různých ornamentálních motivů, jako jsou lilie, pivoňky, růže, tulipány nebo polní květiny.



Šálky ve tvaru květin jsou ideální jako dárek pro milovníky barevných květinových kompozic.



Šálky vetvaru květinjsou zvláštním typem nádobía jsou většinou vytvářeny ručně. Mohou mít tvar podobný tulipánu nebo sotva otevřené pivoňce. Jejich charakteristickým rysem je řemeslné zpracování se všemi detaily, od tvaru nádoby až po použitý design. Jedná se o skvělou variantu dárku pro osobu, která je ráda v kontaktu s přírodou nebo sama pěstuje květiny na své zahradě. Takový dárek jistě ocení a zpříjemní relaxaci na čerstvém vzduchu v doprovodu kávy nebo čaje. Doporučujeme také výrazné výrobky z našeho internetového obchodu, zejména květinové šálky Lubiana s motivy levandule nebo krásné nádobí z čínského porcelánu s jemnými vzory růží, ke kterému je přiložen malý džbánek o stejném průměru jako šálek. Oba výrobky lze stohovat na sebe a ušetřit tak místo ve skříni.



Přečtěte si také o dalších dostupných výrobcích:



- Šálky na kávu



- Bílé šálky na kávu



- Hrnky



- Sady na kávu



- Čtvercové talíře



- Podložky pod stůl

Načítání...