15.03

Jarní výzdoba interiéru - jak si vyzdobit domov na jaro?

Jaro je obdobím, kdy se příroda probouzí k životu a my získáváme energii pro nové aktivity. Je také dobré připravit na toto období naše interiéry, aby byl pobyt a odpočinek v nich ještě příjemnější. Více o tom, jak si doma vytvořit jarní atmosféru, se dočtete v následujícím článku, tak čtěte!

Vneste do svého domova na jaro barvy!

Základem jarní výzdoby vašeho domova je správný výběr barev. Naprostou nezbytností je zavedení živých odstínů, zejména na bázi růžové nebo žluté, v posledních sezónách však dominuje zejména kombinace různých variant zelené s pastelovými barvami. Tímto způsobem se interiér stává velmi útulným, má svěží vzhled a zároveň působí velmi elegantně. To je důvod, proč se na jaře vyplatí používat mimo jiné i doma:

  • Povlaky na polštářea dekorační polštářky, které se ukáží být spolehlivým prvkem obývacích pokojů, protože jim dodají mnohem útulnější atmosféru. Skvělou volbou budou povlaky na polštáře SOFIA o rozměrech 45x45 cm v tmavě zelené a béžové barvě, které se vyznačují jemným vzorem rybí kosti, díky němuž polštáře upoutají pozornost, aniž by byly příliš křiklavé. Povlaky na polštáře BLINK ve stejném rozměru se budou dobře hodit i na jaře. Mají vzory v podobě světlých listů na zeleném pozadí, což je pro jarní období ideální.
  • Na jaře je dobré dbát také na prostírání stolu, ke kterému usedáme k jídlu. Skvělou volbou bude kvalitní ubrus nebo běhoun, které vnesou do interiéru nádech svěžesti. Béžový ubrus NATURA o rozměrech 140x280 cm se bude hodit na většinu jídelních stolů nebo do obývacího pokoje, kde dokonale vynikne stolní nádobí a další dekorace.
  • Součástí jarních aranžmá by mělo být také nádobí spojené s tímto ročním obdobím. Skvěle se budou hodit různé druhy květinových šálků, například senzační šálek LAWENDA BEATA/DOROTA 350 ml/šálek 17,5 cm, který je ženský a elegantní zároveň. Na odpolední kávu nebo čaj se bude skvěle hodit také šálek HARPER s podšálkem o objemu 250 mililitrů, na kterém jsou kromě květinových vzorů také obrázky ptáků a hmyzu.

Uchovávejte čerstvé květiny vystavené v krásných vázách

Jaro si nevyhnutelně spojujeme s krásnými řezanými květinami, zejména tulipány, karafiáty a margaréty. Samy o sobějsou výraznou dekorací interiéru, ale nezapomínejme, že každá kytice vyžaduje vhodnou vázu, která umocní estetické kvality květin a zároveň poskytne další dekorativní prvek pro jarní úpravu domu. Univerzálním řešením je použití průhledných váz, jako je například 25,5 cm vysoký model BOHEMIA GLOBUS, jehož design připomíná okvětní lístky. Čiré varianty, jako je například váza CRISTIE DIAMENT s výškou 27 centimetrů a mramorovými vzory, interiér nejen odlehčí, ale také mnohem více zjemní.

Přečtěte si také další příspěvky z našeho blogu:

- Jarní úklid v domácnosti

- Jaká váza pro jaké květiny?

Naše produkty

Zprávy
|
Bestsellery
|
Propagační akce
Načítání...