Rakeve a kufry

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Materiál
Filter

Které šperkovnice jsou nejlepší?



Kazety se používají k ukládání různých drobností, nejčastěji šperků. Jsou nepostradatelným atributem každé ženy, která ráda nosí různé variace náušnic, prstenů, řetízků a náramků. Díky použití šperkovnice má každý z výše uvedených předmětů své určené místo - neztratí se a lze po nich snadno sáhnout. Stojí za zmínku, že skříňky a šperkovnice jsou také dekorativním akcentem, který bude ladit s image interiéru.



Kovové, plastové, dřevěné - podívejte se, jaké šperkovnice vybrat.



Dámy, které si přejí uložit své šperky do šperkovnic, mají na výběr z různých variant těchto výrobků. Nejčastěji jsou voleny dřevěné kufříky, které se vyznačují výjimečnou odolností a elegantním vzhledem. Dámy také často sahají po kufřících ze syntetických materiálů, které jsou lehké a praktické. Pozornost si zaslouží také důmyslně zdobené kovové kufry, které jsou poměrně těžké, ale poskytují jedinečné prostředí pro interiér a vnášejí do něj glamour nádech.



Kufry na kosmetiku - nezbytnost pro vizážisty



Vizážisté, kteří cestují do domácností klientů, rádi používají kosmetické kufříky. Jejich kufříky na kosmetiku mají velkorysé rozměry a rozkládací funkci, takže do nich lze uložit všechny potřebné předměty, po kterých vizážisté snadno sáhnou. Do takových kosmetických kufříků uložíte podkladové báze, řasenky nebo stíny potřebné pro práci.



Díky kufříkům na laky na nehty jsou všechny přípravky přehledně uloženy.



Dámy, které si rády zdobí nehty, často hledají kvalitní kufřík na laky. To, co je odlišuje, je vnitřní prostor, konkrétně otvory pro uložení laků na nehty, takže každý lak na nehty má své místo a lze jej pohodlně převážet autem.



Dětské kosmetické kufříky uchovávají všechny základní potřeby pro děti.



Rodiče s dětmi jistě vědí, kolik kosmetiky je třeba používat pro péči o jejich pleť a každodenní hygienu. K tomu slouží kufříky na dětskou kosmetiku, které obsahují pleťová mléka nebo tělové oleje, mycí gely a šampony a také drobné hygienické potřeby. Často mají dětské motivy - například kufříky pro dívky mají růžové barvy spolu s obrázky princezen.



Kufříky s víkem a zásuvkami - nejoblíbenější atribut pro ukládání šperků.



Většina dam si vybírá hlavně skříňky s víkem, na jejichž vnitřní stranu lze zavěsit náramky nebo řetízky. Mnohé jsou také vybaveny zásuvkami na prsteny, náušnice nebo hodinky. Většinou se jedná o dřevěné skříňky, které vydrží velmi dlouho.



Kosmetické kufříky jsou ideální variantou dárku pro blízkou osobu.



Kosmetická truhla je senzační možností dárku, který můžete věnovat své matce, sestře nebo babičce. Kosmetické truhličky lze po jejich vypotřebování využít k uložení dalších nově zakoupených hygienických potřeb a kosmetiky.



Podívejte se také na následující informace:



Načítání...