Dekorativní mísy

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Výška [cm]
Filter

Dekorativní mísy, funkční doplněk domácnosti



Dekorativní mísy, které u nás najdete, jsou funkčními bytovými doplňky, které si zaslouží vaši pozornost. Tento typ dekorací lze použít k uložení různých předmětů. V tkaných modelech můžete například vystavit umělé ovoce a figurky. Je dobré vědět, že jsou k dispozici různé materiály a každý z nich se bude hodit do jinak zařízeného interiéru. Dekorativní mísy jsou nejen praktické, ale také efektní. Představují zajímavý způsob, jak uspořádat věci a vylepšit design každé místnosti.



Dekorativní mísy - které si vybrat?



Vybrat si můžete nejen tkané, ale také keramické, skleněné nebo dřevěné dekorativní misky. To je skvělá zpráva pro každého, kdo hledá praktickou nádobu na drobnosti se zajímavým designem. Při výběru dekorativních misek do domácnosti věnujte pozornost nejen jejich designu, ale také velikosti. Právě posledně jmenovaná vlastnost rozhoduje o tom, v jakém použití se bude konkrétní model nejlépe hodit. V naší nabídce najdete například dekorativní misku Logan Boho o rozměrech 25 cm x 10 cm. Tento návrh je vyroben z robustního mangového dřeva, které je odolné vůči vodě. Díky tomu je ideální nejen pro vystavování ovoce, ale také pro servírování salátu.



Misky ve tvaru srdce



Zajímavou možností jsou také misky ve tvaru srdce. Tento typ dekorace je zajímavým návrhem, který se uplatní v mnoha interiérech. Tvar misky ve vás možná vyvolá myšlenku na Valentýna, ale může zdobit romantický ženský pokoj po celý rok. Je dobré sladit barvu misky s dalšími detaily v interiéru, například s vázami s květinami.



Dekorativní misky do kuchyně - které umístit na pracovní desku?



Dekorativní misky do kuchyně jsou skvělým řešením pro ukládání ovoce, zeleniny a dokonce i koření na pracovní desku. Všechny potřebné ingredience tak budete mít vždy po ruce. Nezapomeňte se ujistit, že dekorativní misky do kuchyně jsou co nejkvalitnější, a navíc se hodí kproduktům, které v nich skladujete. Příkladem je dekorativní miska Logan Boho o rozměrech 21 x 21 cm. Není to však jediná možnost volby. Tipem je také sladit styl misky s designem kuchyně.



Dekorativní misky do obývacího pokoje



Doporučujeme vám vybrat si kvalitní dekorativní misky do obývacího pokoje. Můžete je postavit na konferenční stolek, komodu, knihovnu a další. Velké dekorativní mísy jsou nejen praktické, ale také vypadají velmi zajímavě. Jsou k dostání v různých provedeních, barvách a tvarech. Každý si tak najde něco vhodného pro sebe. Mezi jinými najdete i keramickou dekorativní mísu Babette Black o rozměrech 18 x 13 cm. Tento model se vyznačuje designem s nožičkami. Můžete do ní uložit klíče a jiné drobnosti nebo třeba květinové kompozice. Za zmínku stojí, že je k dispozici i menší varianta tohoto návrhu, která zaujme na první pohled a zaujme svou estetikou.



Podívejte se také na další produkty z naší nabídky:



- Mísy



- Talíře



- Salátové mísy



- Dřevěné chlebníky



- Šálky



- Keramické talíře

Načítání...