Černé lucerny

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Filter

Černá lucerna - jeden ze znaků stylového interiéru



Interiérové doplňky nám bezpochyby umožňují vytvořit z našeho domova ideální místo pro odpočinek nebo setkání s rodinou a přáteli. Vyplatí se přiklonit se k černým lucernám v mnoha dekorativních provedeních, které ladí se stylem obývacího pokoje, ložnice nebo i designem koupelny. Doporučujeme však věnovat pozornost tomu, aby byly doplňky vyrobeny z kvalitních materiálů, takže nám budou sloužit velmi dlouho.



Jaký model, tvar, střih lucerny v černé barvě zvolit do daného interiéru?



Pokud chcete ve své domácnosti použít lucerny v černé barvě, věnujte pozornost především tomu, abyste je sladili se stylem, ve kterém byl interiér zařízen. V současné době jsou v módě minimalistické doplňky ve tvaru krychle s jednoduchými a úzkými rámy. Propouštějí hodně světla, a proto jsou ideální do místností, kde rádi pálíme svíčky. Nedílnou součástí tohoto typu doplňku je držadlo umístěné na víku, které umožňuje snadné přenášení lucerny. Díky jednoduchému tvaru je můžete libovolně kombinovat s jakýmkoli stylem. V poslední době se do obliby vracejí výrobky ve stylu vintage, které trochu připomínají stínidla pouličních lamp používaných před desítkami let. Často je jejich struktura záměrně zestárlá, což vytváří jedinečný efekt, jako by šlo o starožitnou dekoraci. Jedná se o senzační volbu pro retro nebo eklektické aranžmá.



Černé lucerny jsou výrazným interiérovým doplňkem, proto je dobré je kombinovat tak, aby místnost nebyla přesycena tmavými dekorativními prvky. Vytvoří oku lahodící kontrast se světlými interiéry, které tak získají jedinečný charakter. Je vhodné je umístit na podlahu - předměty ve dvou nebo třech velikostech umístěné na reprezentativním místě jistě upoutají pozornost hostů na návštěvě.



Jak září současné lucerny? Jaký zdroj světla lze umístit do černých modelů?



Mnohé lucerny černé barvy mají pod víkem umístěný malý světelný zdroj, obvykle využívající technologii LED, který stačí stisknout, aby předmět zářil. Setkáváme se také s předměty, které takový zdroj nemají, což nám dává možnost přizpůsobit je z hlediska dekorace. Nejčastěji je uvnitř umístěna silná svíčka, kterou lze večer zapálit. Skvěle vypadají také s girlandami světel uvnitř, které v interiéru vytvoří zvláštní atmosféru.



Vyberte si dekorativní doplňky dostupné v internetovém obchodě Mondex



V internetovém obchodě Mondex najdete mnoho modelů černých luceren, kterými můžete vyzdobit svůj interiér. Mezi našimi návrhy jsme nemohli vynechat model CRISTIE MINI v barvě černého mramoru s průhledným stínítkem, který můžete umístit na komodu. Zajímavým doplňkem vašeho interiéru budou také proutěné lucerny LUCIE BLACK - pod vlivem světla vytvoří jedinečný světelný efekt.



Podívejte se také na další produkty a položky:



Načítání...