Černé kuchyňské mísy

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Černé kuchyňské mísy - "must have" každé elegantní kuchyně



Kuchyňské mísy jsou nezbytnou součástí kuchyně. Jsou potřebné pro mnoho příležitostí, ať už jsou malé, střední nebo velké. Mísy se používají k přípravě pokrmů, k servírování malých svačinek a salátů, k vystavení např. ovoce, ale i k samotné dekoraci stolu.



Černé misky jsou navíc funkční a elegantní v jednom. Černá barva byla vždy spojována s klasikou a minimalismem, moderností a elegancí. Proto stojí za to mít doma černé kuchyňské mísy a černé misky. Tento typ soupravy nám do jídla propašuje nádech luxusu. Nezapomeňte, že kromě samotného jídla je důležitý i způsob jeho servírování a estetika. Černé mísy zvýrazní estetický dojem z našeho jídla.



Hodí se zejména do moderních a minimalistických kuchyní a interiérů.



Černé mísy - na co bychom si měli dát při jejich výběru pozor?



Černá barva dokonale ladí se zlatou a stříbrnou a vytváří skutečný glamour styl. Proto se vyplatí vybírat mísy, černé mísy se zlacenými nebo stříbrnými prvky. Mohou to být jakékoliv es-flores nebo vzory. Černé misky lze samozřejmě zdobit i jinými barevnými prvky, protože černá se hodí prakticky ke všem barvám a je pro ně skvělým podkladem. Černé misky zdobené jemným geometrickým reliéfem, například: ve tvaru kosočtverce. Bohaté a elegantní černé misky jistě zkrášlí každou domácnost.



Pozornost věnujme také kvalitě materiálů použitých na výrobu misek. Je dobré, když se jedná o kvalitní porcelán, špičkovou reaktivní glazuru nebo decentní keramiku.



Pokud chceme černé mísy a misky používat denně, nejen pro zvláštní příležitosti, nezapomeňme zkontrolovat, zda jsou vhodné do myčky a mikrovlnné trouby, což nám usnadní každodenní používání.



Podívejte se také na další výrobky z naší nabídky:



- Mísy a misky



- Talíře



- Salátové mísy



- Šálky



- Šálky na kávu



- Chlebové mísy

Načítání...