07.03

Dárek ke Dni matek - 3 návrhy praktických dárků

Den matek, který připadá na 26. května, je pro mnohé z nás výjimečným dnem, který chceme oslavit speciálním dárkem. Nejlépe fungují dárky od srdce, které našim maminkám vykouzlí široký úsměv na tváři. Stojí za to věnovat pozornost také praktickému hledisku - dobrý dárek k tomuto svátku může být nejen působivý, ale také velmi užitečný. Proto jsme do následujícího příspěvku zařadili několik nápadů na praktické dárky, které najdete v našem internetovém obchodě. Doporučujeme vám číst dál!

Stylový šálek na čaj je osvědčeným nápadem na dobrý dárek ke Dni matek.

Mezi osvědčenými dárky ke Dni matek vedou zejména šálky, které jsou hitem u maminek, které rády sbírají kusy nádobí s originálním designem. Takový dárek jim jistě připomene výjimečné chvíle strávené během jejich svátku. V internetovém obchodě Mondex najdete širokou nabídku šálků, včetně velmi stylových květinových šálků, včetně modelu MAGNOLIA BEATA/DOROTA o objemu 350 mililitrů, spolu s podšálkem, vyrobených z porcelánu, který jim dodává elegantní vzhled. Šálek KAMELIA se zlatým páskem o objemu 250 mililitrů má také elegantní design, který jistě potěší maminky všech chutí. Moderní šálek DIAMENT s podšálkem o objemu 230 mililitrů je ideálním dárkem pro maminky, které ocení moderní design. Model je jednobarevný, ale má ozdobný reliéfní design, díky němuž šálek na stole vypadá skvěle. Máme také něco pro příznivce mnohem výraznějšího designu - hitem bude model CYNTHIA s objemem 200 mililitrů, který má minimalistický design a stylový velký podšálek, na který můžete umístit i kávovou sušenku.

Elegantní váza naplněná květinami jistě udělá radost každé mamince.

Vázy jsou také spolehlivým dárkem ke Dni matek. Jak ale najít ty správné vázy, které budou vyhovovat vkusu vaší matky? Skvělou volbou jsou průhledné modely, včetně vázy SERENITE dostupné v našem internetovém obchodě, která má tvar přesýpacích hodin a v nejširším místě měří 13 cm, zatímco její celková výška je 25,5 cm. Bude se hodit k jarním květinám, jako jsou tulipány nebo margaréty. Průhledná váza BOHEMIA ORBIT o výšce 30,5 cm je také vynikající volbou pro vystavení jiřin nebo voňavých stromkových lilií.

Šperkovnice se jistě osvědčí jako vhodný dárek ke Dni matek.

Matky milují šperky, proto je dobré jim ke Dni matek věnovat originální kazetu, která jejich šperky uchová v pořádku. Doporučujeme mimo jiné zrcadlovou kazetu se dvěma zásuvkami, která pojme náušnice, náramky a řetízky a jistě ozdobí každý interiér, protože dobře vypadá na toaletním stolku i komodě.

Přečtěte si také další příspěvky na blogu:

- Nápady na vánoční dárky do domácnosti

- 6 skvělých inspirací na dárky pro milovníky kávy

Naše produkty

Zprávy
|
Bestsellery
|
Propagační akce
Načítání...