21.03

5 způsobů, jak vyzdobit velikonoční stůl

Velikonoce jsou jedním z nejoblíbenějších svátků, které slavíme spolu se začátkem jara. Proto se vyplatí postarat se o správnou výzdobu, aby náš dům či byt vypadal působivě a vytvořil příjemnou atmosféru. Odborníci se shodují, že velikonoční stůl by měl být vyzdoben pestrobarevnými akcenty, které nás na svátky dobře naladí. Zároveň je dobré zavést prvky v bílé barvě, které jsou spojeny s elegancí a něčím slavnostním, což se dokonale hodí k atmosféře tohoto slavnostního svátku. V našem nejnovějším článku podrobně popisujeme, jak v 5 krocích vyzdobit velikonoční stůl - tak čtěte dál!

Návrhy dekorací pro velikonoční stůl

Základem každého velikonočního stolu je elegantní ubrus, nejlépe v bílé barvě, který dodá aranžmá značnou eleganci. Poté si můžete připravit několik dekorací, které celou kompozici výrazně zatraktivní:

  • Vlastnoručně připravené dekorace z řeřichy nebo ovsa jsou naprostou nezbytností - použijte naše keramické obaly o rozměrech 22x16,2x12,3 cm, které jsou k dispozici v kombinaci barev - zelené, stříbrné a černé. Vyplňte je vatou, dobře je navlhčete vodou a poté na ně nasypte porci řeřichy nebo ovesných semínek a pravidelně je posypávejte. Tuto dekoraci je vhodné připravit alespoň dva týdny před Vánocemi, aby semena stihla vyklíčit a rostliny mohly růst.
  • Se svíčkou LANDSCAPE o rozměrech 12x6 cm vytvoříte slavnostní atmosféru při snídani i večeři v následujících dnech. Svíčka se drží v růžové barvě, takže bude nápadnou dekorací stolu a zároveň vytvoří v interiéru útulnou atmosféru.
  • Další možností dekorace velikonočního stolu je dekorativní keramická slepička dostupná v našem internetovém obchodě. Můžete do ní umístit čokoládová vajíčka, po kterých děti rády sahají.

Ujistěte se, že máte na Velikonoce to správné nádobí.

Snad nejpůsobivějším dekoračním prvkem každého stolu je výrazné velikonoční nádobí. Je základním vybavením stolu a zároveň má funkční význam, protože umožňuje pohodlnou konzumaci připraveného jídla. Odborníci se shodují na výběru nádobí, které má na stole působit elegantně - bílé nádobí je nadčasová klasika, která nikdy nevyjde z módy, protože vypadá dobře i při jiných příležitostech. Zároveň se můžete rozhodnout pro servis s jemnými dekorativními akcenty, například v podobě zlatých proužků, které dodají luxusní design. Doporučujeme jídelní soupravy dostupné v našem obchodě, mimo jiné i soupravu DAISY pro 6 osob, která se skládá z celkem 30 prvků. Sada obsahuje 3 druhy talířů a šálky s podšálky. Každý talíř má tenký zlatý okraj a decentní reliéf, takže jistě upoutá pozornost.

Přečtěte si také další příspěvky na blogu:

- Jak by měl vypadat velikonoční stůl ?

- Jak prostřít stůl na kávu a dort - lahodný dezert na stylovém stole

Naše produkty

Zprávy
|
Bestsellery
|
Propagační akce
Načítání...