Regály

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Filter

Pokojové police - nezbytný kus nábytku pro funkční byt


Aby byl byt plně funkční, jsou nezbytné určité kusy nábytku. Mezi nimi najdete knihovny, které slouží majitelům domů k ukládání různých nahromaděných věcí. Knihovna se ukazuje jako nesmírně důležitá, pokud jste milovníkem dobré literatury, ale můžete na ni postavit i další drobné předměty - poznámkový blok, tablet a další. Police zabírající místo v každé místnosti by měly být co nejpraktičtější a - zároveň - ladit s dekorem domácnosti. Regál do obývacího pokoje je vynikající volbou, pokud chcete tento prostor v domácnosti promyšleně spravovat. Dřevěné modely patří mezi nejoblíbenější, i když jsou k dispozici také některé inovativnější kovové, které zmodernizují váš domov. Správný regál umožní vám i vaší rodině uspořádat vaše věci, proto se vyplatí zvážit mimo jiné optimální velikost tohoto kusu nábytku.


Vítejte v kategorii: Konferenční stolky a židle


Moderní knihovny - do jakých interiérů se hodí?


Moderní knihovnyjsou vynikající volbou, pokud máte rádi neobvyklá řešení. Neobvyklý výběr materiálů, z nichž je nábytek vyroben, stejně jako jeho design, může dát vašemu domovu zcela jiný charakter, a proto stojí za to k nim upřít svůj zrak. Industriální knihovna skvěle doplní interiér v loftovém stylu, kde je dobře vidět cihly a vysoké stropy. Model MADS od společnosti Mondex je jedním z takových návrhů. Byl vytvořen s použitím chromované oceli a tvrzeného skla. Jedinečné uspořádání polic mu dodává pozoruhodný půvab. Knihovna měří dvě stě centimetrů, takže je ideální pro použití ve většině místností. Je mimořádně univerzální - lze ji použít jako knihovnu do ložnice i do koupelny. Takový nábytek skvěle doplní stroze zařízený interiér. Ať už bude sloužit jako knihovna do koupelny nebo stát na jiném místě, námi doporučovaný návrh jistě splní svůj účel v mimořádně osobitém stylu.


Knihovna a nejen to - na co si dát pozor při jejím výběru?


Při výběru knihovny stojí za to věnovat zvláštní pozornost několika důležitým aspektům. Zaprvé na materiál, ze kterého je nábytek vyroben. V závislosti na stylu, ve kterém je váš byt zařízen, můžete zvolit jiný dominantní materiál. Za nejuniverzálnější lze považovat dřevo, i když skleněné police vypadají také nesmírně zajímavě. Důležité však je, aby byl materiál pevný a precizně zpracovaný. Další věcí, kterou je třeba zvážit, je velikost. Police mohou být na výšku místnosti nebo sahat jen do poloviny stěny. Tato otázka samozřejmě obvykle ovlivňuje i počet polic, což je další faktor, který určuje, zda se daný kus nábytku bude ve vaší domácnosti hodit. Tři, čtyři nebo více - počet polic zabudovaných do knihovny je specifický pro zvolený model. Pokud si vyberete knihovnu z těch, které jsou k dispozici v naší nabídce, můžete si být jisti její kvalitou, robustností a funkčností.


Nabízíme také: křesla a paravány

Načítání...