Moderní šálky na kávu

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Filter

Moderní šálky na kávu se vyznačují neobvyklým designem. Může jít o neobvyklý tvar, barevné provedení nebo materiál, ze kterého jsou šálky vyrobeny. Jedná se o nádobí, jehož obliba neustále roste, a to především proto, že stále více zákazníků si chce odpočinout od klasiky.



Šálky v moderním stylu jsou ideálním dárkem pro znalce kávy.



Šálky v moderním stylu jsou také ideálním nápadem na dárek pro blízkou osobu, například u příležitosti svatby nebo kolaudace. V tomto případě si určitě prohlédněte modely hranatějšího tvaru. Jedná se o řešení, které je minimalistické a originální zároveň. Za zvážení stojí i zajímavé barevné varianty, například pastelové. Zpravidla volíme šálky bílé, které odkazují ke klasice. Pokud chcete zpestřit zásoby milované osoby, sáhněte po originálních barvách. Zde můžeme zmínit šálek Happy 200 ml s podšálkem vyráběný pod značkou Affek Design by Mondex. Tato varianta je vyrobena z kvalitního porcelánu v růžové barvě. Přiložený podšálek má mírně zvýšené okraje, což mu rovněž dodává na jedinečnosti. Kromě toho se vyplatí zajímat se o hotové sady - v sadě získáte několik výrobků, což zvýší využitelnost, a navíc jsou obvykle v baleních jednotlivé výrobky o něco levnější. Hotové sady jsou nejpohodlnější variantou, protože v sadě získáte určitý počet stejných šálků.



Černá - nebo moderní



Další možností šálků na kávu v moderním stylu jsou modely v černé barvě. Jsou jednoduché a minimalistické, ale odlišné od toho, na co jsme zvyklí. Pokud k tomu přidáme zajímavý tvar, můžeme mluvit o dokonalé kombinaci a velmi zakotvené v současných trendech. Černé šálky se budou dobře hodit k dalším originálním kusům nádobí. Poohlédněte se po takové variantě, jako je model Alisa od Affek Design s objemem 270 ml. Další výhodou je, že je možné jej mýt v myčce nádobí a používat v mikrovlnné troubě. To jsou velmi důležité vlastnosti, které je třeba mít na paměti, když hledáte praktické a univerzální nádobí.



Inovativní přístup k modernosti může být v případě šálků na kávu ještě nepřehlédnutelnější než ty, které jsme zmínili dříve. Mluvíme o možnostech v zajímavých provedeních, jako jsou puntíkované, mramorované a imitace kamene. Takové modely potěší každého hosta, který usedne ke stolu. Jako příklad může posloužit šálek Beata/Sonia v šedé barvě. Tento model měří 14 cm a pojme 200 ml kávy. Součástí sady je praktický podšálek. Tento vysoce kvalitní porcelán je vhodný do myčky nádobí i mikrovlnné trouby.



Na co dalšího si dát při výběru pozor?



Při rozhodování se vyplatí zohlednit nejen moderní design, ale také kapacitu šálku a to, zda je vhodný do myčky a mikrovlnné trouby. Tyto úvahy vám umožní maximálně přizpůsobit nádobí vašim vlastním preferencím a potřebám.



Podívejte se také na naše další modely a příspěvky na blogu:



Načítání...