Jídelní talíře

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Filter

Jídelní talíře - základní kuchyňské příslušenství



Kvalitní jídelní talíře jsou nezbytným kuchyňským doplňkem pro servírování jídla členům rodiny i hostům. Tyto kusy jídelního nádobí jsou někdy vyrobeny z keramiky, kovu, skla nebo plastu, které se používají zejména v moderních modelech. Sada jídelních talířů je také častým dárkem pro nové nájemníky, kteří si teprve zařizují domácnost. Ať už hledáte jídelní nádobí pro sebe nebo pro přítele - výběr je dostatečně značný, abyste jistě našli tu nejzajímavější variantu.



- Šálky



Z čeho se skládá sada jídelních talířů?



Základní sada jídelních talířů se skládá z mělkých a hlubokých talířů pro servírování hlavních jídel a menších talířů pro servírování dezertů. Počet kusů každé varianty je stejný, bez ohledu na zamýšlené použití. Taková sada jídelních talířů je ideální pro shromáždění potřebného nádobí na začátku, a pokud se vaše potřeby zvýší, můžete si vždy dokoupit jednotlivé kusy. Příkladem sady malých a velkých jídelních talířů je sada Lavender Boss, která se skládá ze šesti kusů každého modelu. Každé nádobí je mimořádně elegantní, a proto se hodí jak pro každodenní použití, tak pro slavnostní večeře. Hluboké a mělké jídelní talíře jsou položkou, která je mimořádně užitečná v každé domácnosti.



- Šálky



Z jakých typů jídelních talířů můžete vybírat?



V současné době je k dispozici mnoho různých variant jídelních talířů. Najdete je v neobvyklých tvarech i barvách. Opravdovou klasikou jsou bílé jídelní talíře, jako například sada dvou mělkých jídelních talířů AffekDesign Ralph White v zajímavém tvaru šestiúhelníku. Jejich další předností je vysoká kvalita porcelánu použitého při jejich výrobě. Tyto modely navíc spadají i do další kategorie jídelního nádobí - moderních jídelních talířů. Jedinečný design jídelního nádobí může sloužit i jako dekorace poličky v kuchyni a zároveň je velmi užitečný. Možná si oblíbíte i barevné jídelní talíře , které oživí kuchyňskou linku i jídelní stůl během jídla. Za zmínku stojí také značná volnost v použití materiálů, které mohou odkazovat na klasiku - jako je porcelán - nebo na inovace - příkladem jsou plasty.



- Kávové služby



Můžete se rozhodnout pro originalitu



Jídelní talíře nemusí odkazovat na tradiční řešení. Existují i poněkud originálnější varianty jídelního nádobí plné jedinečného charakteru. V závislosti na svých preferencích se můžete rozhodnout pro poněkud méně obvyklé řešení. Jednou z možností je dřevěný talíř dostupný ve dvou variantách. Zdánlivě klasický materiál získává zcela novou podobu - servírovací misky. Další výhodou tohoto typu talíře je efektní zdobení, které upoutá pozornost. Jídelní talíře, kterými doplníte svou kuchyni, mohou vypadat neobvykle, inovativně nebo dokonce trochu hravě. Řídíte-li se vlastním vkusem a potřebami, jistě si doplníte sadu jídelního nádobí, která vám umožní pohodlné servírování pokrmů při zachování mimořádné estetiky.



Podívejte se také na následující informace:



- Tácy a talíře



- Jídelní talíře



- Dezertní talíře



- Čtvercové talíře

Načítání...