Velké šálky na kávu

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
čárový kód
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Klasické nádoby na servírování kávy se těší velké úctě spotřebitelů, ale i ony procházejí vývojem. Přestože dříve byly šálky malé, dnes si můžeme s úspěchem koupit výrobky s objemem až 300-400 mililitrů, což je stejná velikost jako u hrnků. Zachovávají si však určitou dávku elegance. Stojí za zmínku, že tento typ nádobí se vyznačuje bohatým designem, takže nádobí můžeme doplnit květinovými motivy nebo prvky glamour stylu. Možností je mnoho, proto si vyberte ideální nádobí právě pro vás.



Velkokapacitní šálek na kávu umožňuje kreativnější přístup k servírování kávy.



Velkokapacitní šálek na kávu vám umožní vychutnat si lahodnou chuť aromatického nápoje po delší dobu, a to od černé uvařené kávy až po nápoje, do kterých se přidává velké množství mléka. Stojí za zmínku, že mnoho lidí rádo pije kávu s velkým množstvím pěny. Nádoba s dostatečně velkým objemem vám umožní pojmout nápoj, lehkou pěnu a zároveň vám umožní kávu pohodlně vypít. Proto se s nimi často setkáváme v restauracích, ale rozhodně se vyplatí mít je i u vás doma.



Stojí za zmínku, že jakmile se káva začala v Evropě stávat hlavním nápojem, začaly vznikat další a další nové nádoby, tvarově a kapacitně přizpůsobené konkrétnímu druhu kávy. V Itálii se například rozšířilo takzvané cappuccino, jehož název odkazuje na hnědý hábit řádu kapucínů. Základem tohoto nápoje je mléko, dávka espressa a lehká pěna. Aby to celé vypadalo skvěle a zároveň se tato směs textur dobře prolínala, je třeba zvolit nádobu se správným objemem. V tomto případě jsou nezbytné velké šálky na cappuccino o objemu 200 až 300 mililitrů. Důležité je, že tento typ nápoje je zvykem podávat s pěnou nalitou až po okraj.



Pokud hledáte univerzální model



Lidé, kteří rádi upravují své interiéry, často hledají univerzální nádoby, které budou fungovat kdekoli bez ohledu na dekor. Skvělým nápadem jsou v tomto případě velké bílé šálky na kávu, jejichž barva se hodí ke všemu. Stojí za zmínku, že bílé nádobí je v našich domácnostech dominantní variantou, takže výběrem nádobí na servírování kávy v této barvě máme jistotu, že bude nadčasové.



Výrobky z obchodu Mondex, které můžete použít jako krásný dárek pro někoho blízkého.



V internetovém obchodě Mondex najdete mnoho modelů velkoformátových šálků na kávu. Mimo jiné doporučujeme výrobky ve výrazných barvách, například tyrkysové, které trochu připomínají kamenné materiály. Jejich objem 350 ml vám umožní vychutnat si chuť bílé kávy nebo cappuccina. Jsou také ideální jako originální dárek pro někoho blízkého.



Podívejte se na podobné příspěvky a produkty:



Načítání...