Velké nástěnné hodiny

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Materiál
Druhy
Filter

Velké nástěnné hodiny můžeme považovat za praktickou dekoraci interiéru. Je to proto, že současně zvýrazňují výzdobu každé místnosti a slouží k tomu, aby si majitel domu mohl snadno a rychle zkontrolovat čas. Z tohoto důvodu doporučujeme vybírat dekorativní hodiny, které se budou odlišovat od ostatních dekorací. Je to také dobrá volba pro zpestření interiéru, pokud jsou stěny v místnosti jednobarevné, hladké a udržované v minimalistickém stylu.



Designové maxi modely stěn



Nemáme na mysli pouze retro design nebo odkazy na technické provedení hodinek. Vyplatí se zajímat o modely, které jsou doplněny zajímavými detaily, jako jsou rámečky - ty nepochybně upoutají pozornost každé návštěvy. Tento prvek je totiž stále vzácný. Díky němu se vám snadno podaří nechat vyniknout design interiéru, učinit jej ještě jedinečnějším a vyjádřit své jedinečné dispozice. Zde vám můžeme nabídnout kulaté hodiny Mondex 50 cm. Podívejte se na jejich originální plastový rám ve stříbrné barvě.



Nástěnné hodiny s ozubenými kolečky promění každý interiér.



Existuje mnoho dekorativních možností. Najdete mezi nimi například nástěnné hodiny s ozubenými kolečky, které jim dodají charakter a technický vzhled. Díky jejich velkým rozměrům si jich navíc nelze nevšimnout. Jedná se o ideální volbu pro místnosti zařízené v mnoha stylech, včetně industriálního nebo loftového. Modely tohoto typu se dobře hodí k odhaleným cihlám, mramoru a postindustriální atmosféře. To platí zejména pro modely v černé barvě. Takové kousky vždy vypadají dobře v kombinaci se syrovým designem interiéru. Můžeme doporučit hodiny o rozměrech 56 cm x 67 cm x 8 cm, které kromě ozubených koleček zaujmou také stylovými římskými číslicemi na ciferníku.



Kulaté hodinky v retro stylu



Kulaté hodiny v retro stylu ve velkém rozměru jsou k dispozici také jako stylová nástěnná dekorace. Takový návrh se bude obzvláště dobře vyjímat v minimalistických, industriálních a skandinávských interiérech. Hodně záleží na celkovém designu hodinek, protože ten se může lišit v závislosti na záměrech výrobce. Hlavní je, že různé modely odkazují na různá období. Každý si tak může najít něco, co nejlépe odpovídá jeho vkusu. To je rozhodně obrovská výhoda. Mezi dostupnými návrhy najdete minimalistické kulaté nástěnné hodiny 58 cm značky Mondex. Jsou vyrobeny z odolného plastu a jejich šedá barva dokonale ladí s různými odstíny stěn a interiérových doplňků.



Pro každého se něco najde



Dobrou zprávou je, že výběr nástěnných hodin XXL je tak velký, že si každý snadno najde ideální model pro sebe. Ať už potřebujete retro, moderní, technický, okouzlující nebo elegantní model, můžete si vybrat přesně ten pravý. A co víc, různé časomíry jsou k dispozici v široké škále barev a velikostí, včetně těch, které budou na stěně snadno k vidění.



Podívejte se také na další modely a příspěvky na blogu:



Načítání...