Stužky

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Filter

Všestranné použití stuh



Stuhy jsou nepostradatelnou součástí zdobení nejrůznějších předmětů - nejčastěji se používají k balení dárků, ale mají i další využití. Děti je rády používají k vytváření výtvarných prací doma nebo ve škole. Zde se uplatní nejen stuhy v obyčejných odstínech, v dnešní době jsou snadno dostupné i stuhy s potiskem, které umožňují vytvářet jedinečné výrobky a umělecká díla.



Dekorační stuhy pro ručně vyráběné výrobky



Dekorační stuhy se používají k přidání ozdobných akcentů na různé předměty. Na oslavy Dne dětí se mimo jiné dobře hodí stuhy na balónky s obrázky smajlíků. Za zmínku stojí, že stuhy se používají také k vytváření různých jemných ručně vyráběných výrobků. Mnoho lidí hledá především informace o tom, jak vytvořit mašle ze stuh v různých podobách, ale můžeme s nimi vytvořit i stuhové anděly jako zajímavou vánoční dekoraci.



Látkové stuhy jsou důležitou součástí tvorby kytic.



Látkové stuhy se používají při scrapbookingu, ale využívají je i floristé. Tyto stuhy kytice spojí dohromady a zároveň jim dodají další dekorativní nádech, což je důležité zejména u svatebních kytic nebo kytic pro zvláštní příležitosti.



Kde chcete stuhy s logem?



Logo stuhy se většinou vyrábějí na zakázku, kde dobře fungují jako propagační prvek pro firmu. Stužky s logem lze mimo jiné použít k vytvoření náramků nebo šerp pro hostesky.



Kostkované stuhy doplňují minimalistický vzhled zabalených dárků.



Kostkované stuhy se doporučují pro dokončení dárků zabalených do obyčejných papírových odstínů. Vytvářejí poutavý dekorativní akcent, který jistě potěší osobu, jíž je dárek předáván. Nejčastěji se používají kostkované stuhy v bílé, zelené a červené barvě, ale za pozornost stojí i stuhy specifické pro módní značku Burberry v béžové, červené, bílé a černé barvě.



Typy ozdobných stuh



Dekorační stuhy mají mnoho různých podob - nejběžnější jsou saténové stuhy, které vynikají sytými barvami a také jemným leskem, který na zabalených dárcích vypadá skvěle. Velmi oblíbené jsou také ozdobné stuhy ze syntetických materiálů - nylonu nebo umělého hedvábí - které jsou odolné a cenově dostupné. Pro ty, kteří dávají přednost ekologickým řešením, se doporučují stuhy z juty. Tento typ stuhové tkaniny je mimořádně odolný a zároveň vypadá dobře například na dárkových balíčcích.



Všestranné použití stuh



Stuhy jsou mimořádně vzdušné, a proto se používají i ve sportu. Obzvláště oblíbené jsou taneční stuhy používané při turnajích a tanečních přehlídkách. Stuhy se používají také ve sportovní gymnastice, která má své stálé místo na letních olympijských hrách.



Podívejte se také:



Načítání...