Obrázky

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Filter

Nástěnné obrazy, které promění každý interiér


Zajímavé obrazy mohou být mimořádně stylovým designovým prvkem v každé místnosti našeho domu. V závislosti na našich individuálních preferencích můžeme své stěny vyzdobit výrazně poutavými obrazy. Dekorativní malby jsou častou volbou mnoha estétů, kteří si potrpí na to, jak jejich nemovitost vypadá. Obrovský výběr různých dekorací, mezi nimiž najdeme nejen ty, které mohou viset v předsíni nebo ložnici, ale i poutavé obrazy do koupelny dokonce vybízí ke změnám v designu domu. V podstatě nás nic neomezuje v tom, jak si vyzdobíme svůj domov. Z toho vyplývají netradiční možnosti, kterými se můžeme inspirovat. Například při výběru obrazů do kuchyně se můžeme rozhodnout pro minimalistický obraz zobrazující bylinky používané při přípravě jídla. Černé pozadí a květináč se zelenou bazalkou na něm budou skvěle ladit s bílými nebo světle šedými stěnami a zpříjemní každodenní vaření. Tento typ dekorace jistě udělá ze srdce domova, kterým je podle mnohých kuchyně, ještě útulnější místo pro obyvatele.


Nejzajímavější obrazy pro domácnost jako nedílná součást výzdoby


Obrazy na plátně, které si věšíme na stěny, nám dávají možnost prezentovat návštěvníkůmsvůj vlastní vkus a preference. Jejich originální podoba může plně vyhovovat očekáváním domácnosti z hlediska estetiky i zobrazeného námětu. Obrazy do obývacího pokoje mohou například odkazovat na vysněné destinace, jako je Opera v Sydney, jedna z hlavních atrakcí města. Černobílý obraz budovy bude dokonale ladit s minimalistickým interiérem. Pokud jde o obrazy do ložnice, jejímž hlavním rysem jsou tmavě modré stěny a světlé ložní prádlo zpříjemňující usínání, zajímavou možností se zdá být horské panorama, které dodá místnosti zajímavý výraz. Každý z obrazů může výrazně vylepšit náš interiér a stát se jeho nedílnou součástí, bez níž si svůj domov nebudeme umět představit. Dekorativní obrazy jsou klasickým typem nástěnné dekorace, která může nabýt mimořádně moderní a zároveň originální podoby. Někdy stačí přidat jen jeden nenápadný prvek v podobě obrazu, aby se změnil celkový design domova.


Obrazy do pokojů dotvářejí výzdobu vašeho domova


Je těžké si představit zcela dokončený interiér domu bez dekorací. Takovou roli mohou plnit kvalitní obrazy na stěnu, které umístíme do libovolně zvolené místnosti. Díky výběru těch nejúchvatnějších motivů bude byt, ve kterém žijeme, působit ještě útulněji. Obrazy do předsíně mohou například představovat motivační nápis, který vnese pozitivní energii již při vstupu. Stále oblíbenější je zdobení stěn obrazy, které jsou uspořádány v sadách se souvisejícím obsahem. Takové uspořádání pomáhá udržet soudržnost, která je zodpovědná za vkusný design interiéru. Při hledání inspirace se vyplatí poohlédnout se po fascinujících kresbách umístěných na plátně - použité barvy mohou odpovídat těm, které se projevují na stěnách nebo jiných doplňcích v domě. Námi zavěšené dekorativní obrazy jsou jedním z nejlepších nápadů na dotvoření výzdoby obývaného příbytku, díky němuž si budeme ještě více užívat čas strávený mezi vlastními čtyřmi stěnami.


V našem obchodě s bytovými doplňky najdete také: svícny, vázy, květináče, šálky, talíře, ložní prádlo a mnoho dalšího.


Zveme vás, abyste u nás nakoupili.

Načítání...