Židle

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Filter

Funkční židle pro domácnost s originálním designem


Při hledání stylového a zároveň funkčního sezení se vyplatí zajímat se o moderní židle, které zcela změní podobu našeho domova. Obecně se tento typ nábytku umisťuje ke stolu nebo pracovnímu stolu, aby nám mohl sloužit při jídle nebo při práci. Proto by židle, které si vybereme, měly být co nejpohodlnější. Přesto bychom neměli opomíjet otázku, jak vybavit místnost nábytkem. V případě obývacího pokoje v loftovém stylu jsou kovové židle skvělou volbou, která zpestří syrový interiér. Při zařizování svého domova máte velký manévrovací prostor, a proto se vyplatí být otevřený široké škále návrhů. Pokud je naše rodina početná, určitě budeme potřebovat sedadla rozmístěná kolem jídelního stolu. To je ideální místo pro umístění dřevěných židlí. Pokud jde o inovativnější přístup k nábytku, zastánci takových řešení ocení sedačku Mondex z řady Lasse, která vyniká minimalistickým, ale poutavým designem. Jedná se o mimořádně pohodlnou variantu, která je ideální pro použití v minimalistických místnostech.


Pohodlné židle jsou důležitým designovým prvkem


Ve vlastních čtyřech stěnách se chceme cítit co nejpohodlněji. Abychom toho dosáhli, potřebujeme pohodlná křesla, na kterých se můžeme natáhnout, když se vrátíme z práce. Pokud jde o zařízení obývacího pokoje, čalouněná křesla jsou ideální volbou, která doplní místnost jako celek a zároveň působí jako mimořádně funkční prvek vybavení. Po návratu do bytu po dlouhých hodinách se s úsměvem na rtech usadíme do dokonale přizpůsobeného křesla a vychutnáme si svůj oblíbený horký nápoj. Příznivcům netradičních řešení se srdce rozbuší rychleji při pohledu na proutěná křesla, která budou krásně komponovat s interiérem udržovaným v rustikálním stylu. Bílé stěny, dřevěná podlaha, závěsné zrcadlo v ozdobném rámu a proutěné sedačky vytvoří soudržný celek. Stejně zajímavě bude v takové místnosti vypadat i křeslo Kubu Natural s neobvyklým designem. Ať už si vybereme cokoli, naše potřeby budou plně uspokojeny, což zajišťuje bohatá nabídka. Pokud se navíc setkáme s levnými židlemi, můžeme považovat možnosti za neomezené.


Univerzální židle, které se budou hodit do každé místnosti


Židle používáme nejen v jídelně, ale také v obývacím pokoji, ložnici nebo kanceláři. Díky jejich univerzálnímu charakteru si tak těžko dokážeme představit svůj domov nebo pracoviště bez tohoto typu sezení. Při doplňování vybavení bychom neměli opomenout židle do kanceláře, které budou sloužit nejen nám, ale i lidem, s nimiž budeme sdílet pracovní povinnosti. Místnosti tohoto typu jsou zpravidla zařízeny minimalisticky až stroze, což nám však nebrání v pořízení mimořádně stylového sezení. Kontraktoři nás v práci navštěvují každý den, a proto si musíme být jisti, že pro jejich návštěvy dokážeme zaručit příjemné prostředí. Moderní židle se mohou stát mimořádně funkční ozdobou kanceláře a zatraktivnit její interiér. Jednou z možností je model Mads od společnosti Mondex, vyrobený s velkou pečlivostí z chromované oceli a imitace kůže. Jeho minimalistický design dokonale splyne s prostorem, kde se konají oficiální schůzky. Kancelář je místem, kde trávíme spoustu času, a proto stojí za to postarat se o to, abychom se v ní společně s hosty cítili co nejpohodlněji.


Prohlédněte si také: stoly, křesla, kávové servisy, hodiny, zrcadla, svícny, vázy.

Načítání...