Řetězy

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Filter

Světelné řetězy jako nedílná vánoční dekorace



Doporučujeme nápadné světelné řetězy, které jsou nedílnou vánoční dekorací s tradicí. Světelné řetězy se zavěšují na stromek - vánoční stromek, dům a do oken. Je to jeden ze symbolů prosincových svátků. Světelné řetězy, které najdete v naší nabídce, jsou navrženy tak, aby upoutaly pozornost. Mimo jiné nabízíme LED venkovní girlandy.



Světelné řetězy LED - jednobarevné nebo vícebarevné?



Světelné řetězy LED mohou svítit jednou nebo více barvami. Často jsou vybaveny zajímavými efekty - například blikáním. Jsou ideální na vánoční stromek nebo venkovní baldachýn. Venkovní světelné řetězy jsou velmi oblíbené díky tomu, že dokonale znázorňují radostnou, okázalou a okouzlující povahu Vánoc. Ačkoli jsou vícebarevná světla na trhu již řadu let, stále častěji se setkáváme s jednobarevnými modely. Takové návrhy budou fungovat obzvlášť dobře, pokud udržujete výzdobu v minimalistickém stylu.





Světelné řetězy na zahradu



Světelné řetězy na zahradu můžete zavěsit například na altán nebo terasu. Doporučujeme modely LED o délce 6 m nebo 3 m, které svítí příjemným teplým nebo studeným světlem. Tyto světelné řetězy jsou nejuniverzálnější a navíc se záře, kterou vydávají, krásně odráží na sněhu ležícím na zemi. Můžete se rozhodnout pro klasické varianty nebo pro ty, které potěší oko různými efekty, například blikáním při libovolné rychlosti.



Světelný řetěz na baterie - všestranný návrh



Jedním z univerzálnějších návrhů je světelný řetěz na baterie. Bude fungovat zejména tam, kde není přístup k elektřině. Další možností je zavěsit jej nad dveře nebo okno. Baterií napájené světelné řetězy obvykle svítí opravdu dlouho a jasně, takže je snadno spatříte. Navíc se s nimi nemusíte starat o vzdálenost k elektrické zásuvce.



Venkovní světelné řetězy - kam je zavěsit?



Venkovní světelné řetězy, které doporučujeme, můžete zavěsit například na stromy před vaším domem. Můžete jimi také ozdobit zábradlí schodů vedoucích ke vstupním dveřím nebo zábradlí balkonu. LED řetězy vypadají skvěle nad jakoukoli stříškou. Podívejte se na naši nabídku, kde najdete neobvyklé varianty, včetně některých, které mají podobu pásu sněhových vloček nebo neobvyklých geometrických vzorů.



Světelný řetěz na vánoční stromek - co to vlastně znamená?



Světelný řetěz na vánoční stromek je nezbytnou ozdobou vašeho stromku. Stojí však za to vědět, co vlastně znamená. V křesťanské tradici světýlka odkazují na světlo, kterým je Ježíš. Z tohoto důvodu je světelný řetěz na vánočním stromku naprostou nezbytností. Původně se na stromek umisťovaly svíčky - symbol hvězd. Moderním řešením jsou světelné řetězy LED, k jejichž výběru vás vybízíme. Nabízíme mimo jiné různobarevné verze s různými délkami, díky čemuž si snadno vyberete ideální světla pro své potřeby.



Podívejte se také na:



Načítání...