Černé nástěnné hodiny

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Jakýsi balíček
Materiál
Druhy
Filter

Černé doplňky se hodí téměř ke každému stylu interiéru a doplní charakter obývacího pokoje, ložnice nebo pracovny. Tento odstín se hodí ke všemu, takže jej lze snadno kombinovat s barvou nábytku nebo stěn. Nástěnné hodiny v černé barvě jsou proto při výběru dekorativních doplňků nezbytností. Jsou nepochybně užitečné i pro pohodlné čtení času - tento typ doplňku se vyrábí v mnoha různých dekorativních variantách. Nejčastěji se spotřebitelé rozhodují pro klasické modely s kulatým ciferníkem a úzkým rámečkem, které lze použít v klasických interiérech. V místnostech zařízených podle zásad vintage stylu lze použít hodiny připomínající modely nádraží z viktoriánské éry. Mají jedinečný styl a dodají interiéru rafinovaný nádech.



Klasické a moderní modely ideální pro světlé interiéry



Černé nástěnné hodiny vypadají skvěle na světlé stěně. Použijte nadčasovou barevnou kombinaci bílé stěny a černých doplňků. Interiér tak získá elegantní výraz a bude stylový a rafinovaný. Příznivcům minimalismu doporučujeme vybírat výrobky s jednoduchým tvarem, tj. s úzkým černým rámem a bílým ciferníkem. V takových interiérech je také možné použít moderní výrobky určené k vlastní montáži na stěnu. Pak nemáme klasický ciferník, ale celý hodinový mechanismus, stejně jako číslice, je připevněn ke stěně, čímž se stává její nedílnou součástí. Jedná se o jedinečný interiérový prvek, a proto je dobré jej na stěně řádně vystavit, aniž by ji zahlcoval nábytek nebo květiny.



Jak můžeme vrátit styl starých průmyslových hal?



V posledních letech jsou v módě černé hodiny instalované na stěnách v loftovém stylu. Lze je označit za minimalistické, protože většinou postrádají klasický ciferník a místo toho jsou všechny prvky, tedy rámeček a číslice, vzájemně propojeny. Díky tomu jsou doplňky poněkud ažurové, což jim dodává značnou lehkost. Nejlépe vypadají v kombinaci se syrovou stěnou, například s odhalenou cihlovou nebo z architektonického betonu. Nástěnné hodiny v černé barvě jasně vystupují ze stěn a zároveň odkazují na styl bývalých výrobních hal, což je zásadní, pokud jde o předpoklady loftového stylu.



Stylové výrobky, které najdete v internetovém obchodě Mondex



Internetový obchod Mondex nabízí výrobky na míru pro každého zákazníka. Patří mezi ně i černé nástěnné hodiny. Nabízíme doplňky ideální pro příznivce minimalismu i modely se zlatými číslicemi a ručičkami, které vypadají senzačně v okouzlujících interiérech. Doporučujeme také výrobky v retro stylu nebo připomínající staré sportovní stopky, které jistě nezůstanou bez povšimnutí.



Podívejte se na naše další modely a příspěvky na blogu:



Načítání...