Zrcadla

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Filter

Dekorativní zrcadla, která zcela změní charakter místnosti



Zrcadlav obývacím pokoji dodají prostoru originální nádech. Zdobené a zároveň robustní rámy fungují samy o sobě jako originální dekorace. Zrcadlo na provázku je moderní variací na klasický způsob zavěšení zrcadel. Například model Cedric od společnosti Mondex, zavěšený na nápadném řetízku, je minimalistický a zároveň velmi osobitý. Nástěnná zrcadla tohoto typu upoutají pozornost návštěvníků, i když jejich celkový design je silně minimalistický. Při výběru rámu pro zrcadlo je vhodné řídit se celkovým designem místnosti, v níž bude mít své místo. Například pokud má lustr visící ze stropu stříbrné orámování, bude dobrou volbou rám v této barvě - jednoduchý prvek, který dodá místnosti pocit soudržnosti a elegance. Kruhové zrcadlo může také nahradit obraz visící na stěně. V případě bílých stěn v obývacím pokoji a velurové šedé pohovky dodá minimalistické zrcadlo ve zlatém rámu celkovému designu interiéru zajímavý nádech. Minimalisté jistě ocení tento klasický způsob výzdoby místnosti.



- Jaké nástěnné zrcadlo do předsíně zvolit?



Zrcadlo v kovovém rámu může být ústředním bodem místnosti.



Zrcadlozavěšené na stěně v každé místnosti může být její hlavní ozdobou. Krásně zpracovaný, robustní rám dodá charakter interiéru v surovém industriálním stylu. Cihlové stěny, černá ocelová postel, skleněný stůl na nohách v odstínu dřevěného uhlí a minimalistické zrcadlo v kovovém rámu vytvoří soudržný a zajímavý celek. Zrcadlo samozřejmě nemusí viset jen na zdi. Zrcadlo na dveřích je ideálním řešením pro použití v menších bytech nebo pokojích. Rozkošný design představuje zrcadlo Alexia ve zlatém rámu připomínajícím čerstvě rozkvetlé okvětní lístky. Tato verze hladkého panelu se uplatní v mnoha místnostech a dodá jim lehkost. Takto vkusně zarámované zrcadlo jistě přitáhne pozornost k místu, kde visí. Zároveň není radno zapomínat na praktickou stránku zrcadel - jsou nesmírně užitečná, když chceme zkontrolovat vlastní vzhled. Díky tomuto aspektu je skvělé je zavěsit na chodbě, kterou sledujeme, když se blížíme k východu.



Zrcátko na líčení - nezbytnost každé ženy



Každá žena miluje pečlivé a působivé líčení. Proto potřebuje to správné zrcadlo, které si zavěsí nad svůj toaletní stolek. Takové zrcadlo by mělo být dostatečně velké, aby se v něm snadno viděla. Skvělou volbou pro umístění do kosmetického koutku jsou zrcadla s osvětlením, která jsou mimořádně praktickou variantou. Kulaté nástěnné zrcadlo zarámované v ozdobném rámu stříbrné barvy se bude líbit každé dámě, takže se bude skvěle vyjímat nad toaletním stolkem. S dostatečně velkým zrcadlem bude ranní líčení mnohem rychlejší. Při zařizování ložnice nebo jiné místnosti se vyplatí dbát na každý detail, který přispívá k celkovému vzhledu místnosti. Na rozdíl od toho, co si možná myslíte, může být důležité i stojící zrcadlo, které umístíte do rohu místnosti, takže je dobré, aby vypadalo mimořádně elegantně. Rychlá kontrola svého vzhledu před odchodem z domu je neustálou činností, kterou provádějí muži i ženy, což ukazuje, jak důležitá jsou zrcadla v našem prostředí. Široká nabídka nám umožní plně je přizpůsobit našim osobním preferencím.



Podívejte se do našeho obchodu s bytovými doplňky, kde najdete: vázy, svícny, květináče, poličky, konferenční stolky, konzoly.

Načítání...