Vázy

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
more... less
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Druhy
Filter

Váza - módní dekorace pro váš domov


Váza je jedinečnou ozdobou každého interiéru. Správná volba ještě více zvýrazní krásu čerstvých květin - vytvoří ucelenou dekoraci interiéru, která naplní všechny kouty vašeho domova vůní a dodá mu ještě hezčí, teplejší a útulnější atmosféru. Může být skleněná, křišťálová, keramická, ve tvaru skla nebo koule - která bude vašemu interiéru slušet nejlépe?


Postavenímvázy na stůl nevědomky zařizujeme prostor. Tím, že do ní vložíme květiny: divoké květiny, květiny ze zahrady, z místního květinářství - vneseme do domova atmosféru svěžesti a lehkosti. Není divu, že vázy s čerstvě řezanými květinami jsou často krásnou ozdobou prospektů developerů - obraz, který lahodí oku a vzbuzuje důvěru. Proto je váza dekorací, která by měla najít stálé místo v každé domácnosti - dává vám možnost vytvořit jedinečné dekorace, které potěší členy domácnosti i hosty.


Výběr vázy - záleží na barvě


Při výběru vázy do domácnosti nezapomeňte věnovat pozornost její barvě. Pro ucelenou a elegantní výzdobu vázou volte světlé, základní barvy: bílou, béžovou, krémovou, šedou nebo jednoduše zvolte moderní skleněnou vázu. V našem obchodě najdete jak kolekce krásných skleněných, tak křišťálových váz - například vázy z křišťálového skla ze sklárny Crystalite Bohemia, vyrobené s důrazem na detail, ideální do interiérů v provensálském stylu, vázy ve tvaru skla z nejnovější kolekce Mondex nebo mimořádně stylové vázy z imitace bílého mramoru zdobené v Polsku ze série Cristie. Pokud naopak milujete extravaganci - jistě vás osloví originální kolekce váz Clara - z průsvitného světle růžového skla se zajímavým zlatým přívěskem na hrdle. Zajímavostí je, že Clara je typická váza pouze na jednu květinu. Taková dekorace se bude skvěle vyjímat v malých interiérech - na malém stolku, komodě, v předsíni.


Velké, malé, efektní - keramické vázy, které potěší svým tvarem.


Keramickévázy jsou často dekorací samy o sobě. Keramika je velmi půvabný materiál, který milují designéři, protože nabízí možnost vykouzlit vázy i těch nejnápaditějších tvarů. Podívejte se například na kolekci váz Mondex, která je k dispozici v našem obchodě - najdete zde jedinečné vázy ve tvaru kaktusu, džbánu, láhve, mimo jiné s neobvyklými křišťálovými texturami a módními strukturovanými vzory. Jsou ideální volbou zejména do moderních interiérů. Ale nejen to - tyto typy váz budou krásně vypadat například v prostorách zařízených v minimalistickém skandinávském stylu a jako kontrast k syrovým loftovým interiérům.


Díky široké nabídce váz v našem obchodě snadno sladíte ideální vázu s jakýmkoli stylem interiéru: klasickým i moderním.


Prohlédněte si také: nádobí, šálky, hrnky, kávové servisy, příbory

Načítání...