Ubrusy

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Filter

Univerzální ubrusy v zajímavém stylu


Ubrusy si možná spojujeme s klasickou bílou barvou, do které oblékáme stoly při slavnostních příležitostech. Ukazuje se však, že mohou nabýt skutečně zajímavé podoby, která může originálním způsobem ozdobit místnost, v níž je ubrus použit. Moderní ubrusy jsou k dispozici v celé paletě barev, které potěší nejednoho hosta v domácím obývacím pokoji. Pro ucelený efekt lze barvy na ubrusu kombinovat například s barvami na stěnách. Pokud je tapeta modrá, může být zvolený ubrus zdoben modrými pruhy, které budou zřejmým odkazem na výzdobu místnosti. Další možností, která nám umožní sladit různé prvky výzdoby, je běhoun na stůl, který bude originálním doplňkem, například pro sladění ubrousků vedle příborů při rodinné večeři. Zajímavá nabídka nám umožňuje vybrat si levný ubrus, který vnese trochu rozmanitosti do minimalistické výzdoby každé místnosti. Jak běhoun na stůl, tak ubrousek, kterým bude kus nábytku pokryt, mohou vypadat inovativně nebo klasicky, v závislosti na našem vkusu.


Ubrusy, které zdobí naše interiéry


Ubrus, který zvolíme, může zcela proměnit vzhled každé místnosti. Ať už je zdobený hojností barev a vzorů, nebo trochu tradičnějším prostíráním, je důležitým prvkem, který ovlivňuje to, jak náš interiér vypadá v očích ostatních. Proto je vhodné dbát na to, aby ubrusy vhodně ladily s ostatními barvami použitými v dekoru. Díky modernímu přístupu si můžeme při prostírání stolu dopřát značnou volnost. Tedy například ubrousky zdobené exotickým ovocem, které lze použít na kuchyňském stole, kde si zpravidla vychutnáváme své oblíbené pokrmy. Ubrusy na stůl v hlavní místnosti domu, kde obvykle hostíme přátele, by měly být co nejreprezentativnější. Při jejich výběru by se nemělo přehlížet estetické cítění hospodáře. Totéž platí pro běhouny na lavice, které hrají důležitou roli při výzdobě domácnosti. Při pohledu na to, jak dobře sladěné jsou všechny kousky za naším prahem, se budeme jistě cítit nadmíru spokojeni.


Dokonalé ubrusy na kulatý stůl


Do našich domovů často umisťujeme poutavé kulaté stoly, které odkazují na klasiku. Když se rozhodneme pro takový kus nábytku, vyplatí se postarat se také o vhodně zajímavé oválné ubrusy. Stůl v tomto tvaru může vypadat neuvěřitelně moderně, pokud ho oblékneme do zajímavého ubrusu. Jak všichni víme, ubrusy mají jak dekorativní, tak ochrannou funkci, proto bychom je při zařizování místností v domácnosti neměli přehlížet. Tradiční sněhově bílé verze se skvěle uplatní ve formálních situacích, jako jsou svátky nebo oslavy narozenin, zatímco často hravé potisky budou vhodné pro každodenní použití. Ideální ubrusy na kulatý stůl jsou ty, které správným způsobem zakryjí desku stolu, ochrání kus nábytku před nežádoucími skvrnami a odřeninami a zároveň vypadají opravdu zajímavě. Ať už je náš vkus jakýkoli, můžeme si vybrat ubrus, který se stane nepostradatelnou součástí vybavení místnosti, stane se nedílnou součástí celku a potěší oko pokaždé, když usedneme ke stolu.

Načítání...