Svíčky

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Materiál
Druhy
Filter

Svíčky - protože krásné okamžiky potřebují zvláštní prostředí


Svíčky jsou nejoblíbenější domácí dekorací, kterou si můžete zvolit: díky nim snadno doplníte interiér o doplňky, které odpovídají stylu vašeho domova. Které svíčky se budou nejlépe vyjímat ve vašich čtyřech koutech a jak je zapálit, aby s vámi zůstaly co nejdéle? Doporučujeme.


Svíčky vyvolávají pouze pozitivní emoce. Není divu, že obvykle doprovázejí výjimečné okamžiky: jejich rozptýlené, mihotavé světlo vytváří jedinečnou atmosféru, umožňuje uvolnit se, zapomenout na stres z celého dne a odpočinout si. V našem obchodě najdete kvalitní svíčky pro domácnost: tradiční voskové svíčky, přírodně vypadající dekorativní svíčky, moderní led svíčky a veganské sójové svíčky s pomalým životem. Kterou z nich si vyberete pro sebe?


Dekorativní svíčky - vytvořte si jedinečný interiér


Dekorativní svíčkyjsou skvělým způsobem, jak zútulnit atmosféru vašeho domova a dodat mu zvláštní nádech - bez ohledu na styl vašeho domova se hodí do každého interiéru. V závislosti na stylu místnosti si vyberte dekorativní svíčky v designových baleních - například mramorované svíčky Cristie v lahvově zelené barvě s přídavným difuzérem, které se skvěle hodí do moderního, art deco nebo například glamour stylu. Naopak do minimalistických, loftových nebo skandinávských interiérů volte jednoduché formy svíček - krásně budou vypadat kompozice kuželů svíček stejné tloušťky, ale různé výšky. Nezapomeňte použít jemné, tlumené barvy. Pokud plánujete elegantní večeři a chcete stůl ozdobit světlem svíček, zvolte dekorativní svíčky umístěné například ve vysokých skleněných svícnech. Budou vypadat velmi působivě.


Vonné svíčky - relaxace při pomalém životě


Nákup svíček do domácnosti je skvělou investicí - také pro vaši pohodu. Relaxace v jejich záři je ideální příležitostí ke zpomalení. Po dlouhém dni v práci, na univerzitě nebo ve škole vám svíčka a její teplé světlo pomohou zklidnit se, uspořádat si myšlenky a načerpat energii v pohodlí domova. Jaké svíčky si vybrat do svého domova? Zajímavým nápadem jsou vonné svíčky pro aromaterapii - umístěné v koupelně, na vaně a poličkách vám umožní vykouzlit si během několika okamžiků soukromé domácí lázně. K tomuto účelu jsou ideální svíčky ve skle - například sójové svíčky "We love candles" z minimalistické kolekce "Basic". Vyznačují se jednoduchou skleněnou formou, dřevěnými doplňky a svůdnými, mimořádně svěžími vůněmi - které vám zůstanou dlouho v paměti.


Jak se svíčky pálí? Několik jednoduchých pravidel


Věděli jste, že pro svíčky existuje minimální doba hoření? Měli bychom počkat, až se všechen vosk rovnoměrně rozpustí a vytvoří takzvanou louži. Tím, že svíčky hoří jen krátkou dobu, hrozí, že se ve vosku vytvoří tunely - což zkracuje životnost svíčky. Kromě toho není zanedbatelný ani způsob, jakým se svíčky hasí - v ideálním případě by se tak mělo dít pomocí speciálního hasicího přístroje. Při běžném sfouknutí může dojít k přetržení knotu a znečištění vosku. Pokud hasicí přístroj nemáte - zkuste svíčky zhasnout velmi jemným sfouknutím. Případně zavřete víčko svíčky a plamen jednoduše "udusíte". A tím to nekončí - před dalším použitím svíčky se zbavte ohořelé části knotu - nejlépe jeho jemným odříznutím.


Viz také: svícny, květináče, nástěnné hodiny, jídelní servis, hrnky.

Načítání...