Sklenice a poháry

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Kapacita [l]
more... less
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
more... less
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Nezbytná součást každé kuchyně - sklenice


Mezi mnoha druhy nádobí jsou i takové, které patří k těm nejzákladnějším. To je jistě případ sklenic, které slouží k podávání nápojů členům rodiny a hostům, kteří překročí náš práh. Těžko si lze představit kuchyni bez alespoň několika z nich. Sklenice na čaj jsou často tím prvním, po čem sáhneme, když chceme někoho pohostit. Právě v nich se podávají horké nápoje, takže je lze považovat za nezbytný doplněk. Navíc vkusné a elegantní sady sklenic mohou být opravdu praktickým dárkem pro lidi, kteří si právě zařizují nově pořízený byt. Sklenice tohoto druhu jsou potřeba v různých obdobích, takže by jich ve skříni měl být vždy dostatek. Ráno je lze použít na servírování kávy a večer se mohou hodit sklenice na nápoje neobvyklých tvarů. Bez různých druhů sklenic se vlastně nedá fungovat, proto se vyplatí poohlédnout se po kvalitní sadě, která poslouží vám nebo vašim blízkým. Při příležitosti kolaudačního večírku můžeme svým přátelům darovat solidně provedenou sadu litrových sklenic od polského výrobce Krosno, která se bude hodit při mnoha příležitostech. Takový praktický dárek jistě oceníte.


Stylové sklenice nejen na nápoje jako vysoce funkční dárek.


Existuje mnoho příležitostí, při kterých obdarováváme své blízké malými či velkými dárky. Pokud hledáte nápad na jednu z nich, je sada stylových sklenic na nápoje nebo jiné nápoje vynikající volbou. Neobvyklý design a vysoká kvalita výrobku zajistí, že je vaši přátelé budou používat dlouhá léta. Mezi dostupnými modely samozřejmě najdeme mnoho různých návrhů nádobí, včetně sklenic na kávu, pokud budoucí majitelé patří k jejím gurmánům. Velkou výhodou tohoto typu dárku je bezpochyby jeho bezkonkurenční funkčnost, která v kombinaci se zajímavou formou vytváří ideální duo. Za zmínku stojí, že každá z nabízených sklenic byla vyrobena s maximální pečlivostí, díky čemuž si můžeme být jisti její kvalitou a pevností. Například sada pivních sklenic Bohemia Beercraft je ideálním nápadem na dárek pro každého milovníka piva. Díky jejich elegantní formě bude podávaný nápoj poskytovat ještě větší vrstvy potěšení.


Každá sklenice je zárukou nejvyšší kvality


Při nákupu jakéhokoli kusu vybavení domácnosti chceme, aby byl vyroben s maximální péčí, která zaručí jeho dlouhou životnost. Nezáleží na tom, zda kupujeme nádobí určené na likéry nebo horké nápoje - každá sklenice by měla být robustní. A pokud k jeho vlastnostem přidáme netradiční vzhled, můžeme hovořit o dokonalé kombinaci, díky níž bude radost podávat nápoje hostům. Může se zdát, že sklenice na čaj nebo kávu jsou základem veškerého vybavení domácnosti, ale nemělo by se zapomínat ani na sklo určené na likéry. Díky jejich vhodnému výběru budou domácí večírky s přáteli, během nichž se dá do pohybu nejedna pivní sklenice, probíhat v mimořádně elegantním prostředí. Při hledání dokonalé sady nádobí se vyplatí obrátit zrak k zajímavě provedeným modelům s inovativními tvary. Takové jsou například geometrické sklenice od Affek Design ze série Adel Gold. Tyto objemné nádoby ještě více zpříjemní servírování nápojů, a to jak hostům, tak rodině.


Prohlédněte si: stoly, křesla, židle, hrnky, šálky, talíře, sklenice.

Načítání...