Ručníky

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
more... less
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Filter

Ručníky - nezbytnost v každé domácnosti


Existují bytové doplňky, bez kterých by bylo obtížné fungovat. Patří mezi ně i ručníky. Každodenní koupání nebo návštěva bazénu jsou situace, kdy se pro nás stávají nepostradatelnými. Kromě toho, že jsou bavlněné ručníky, které si vybíráme, velmi praktické, mohou mít také naši oblíbenou barvu nebo dokonce zajímavý vzor. Někteří lidé se je také snaží sladit se svým interiérem, což je jistě přínosné pro zachování konzistence dekorací a praktických doplňků. Velké ručníky se navíc často osvědčí jako opravdu užitečný dárek pro přátele při příležitostech, jako je výročí svatby, kdy je zdobí nápisy "manžel" a "manželka". Tento typ dárku bude nejen funkční, ale také vyrobený "s trochou nadsázky". V kuchyni se jistě budou hodit malé utěrky na utírání nádobí po skončení úklidu. Pokud hledáte něco, co využijete mezi svými čtyřmi stěnami, nemůžete hledat nic jiného než solidně vyrobený model Alan, který se dodává v několika barvách, z nichž mimořádně zajímavým příkladem je tmavě zelená s krásným sytým odstínem. Osušky v tomto stylu splní svůj úkol dokonale.


Koupelnové osušky na dovolenou


Když přijde vytoužená dovolená, toužíme vyrazit k bazénu nebo na pláž. Pak se bezpochyby hodí osušky navržené s tímto ohledem. Tyto modely si bereme s sebou na cesty na dovolenou, proto by měly být dostatečně robustní a nejlépe také velké. Zajímavou variantou jsou plážové osušky zdobené třásněmi - jejich barva, připomínající modrou oblohu a průzračnou mořskou vodu, je ideální pro odpočinek na slunci. V období dovolených často používáme hotelové ručníky, které se vyznačují úchvatnou kvalitou materiálu.


Podobnou spokojenost můžeme zažít i doma, pokud se rozhodneme pro vzory od uznávané značky. Penziony, v nichž se v létě ubytováváme, si spojujeme s luxusem, ale stejnou úroveň pohodlí si můžeme přenést i do vlastní koupelny výběrem ručníků nejvyšší kvality. Dbáme-li na každý detail, i na ten nejnepatrnější z vybavení, můžeme se cítit naprosto spokojeni.


Dokonalý ručník pro každého člena rodiny


Dospělí i děti mají svá vlastní očekávání ohledně pohodlí. S koupelnovými ručníky určenými pro nejmenší se budou moci naši nejmenší po večerní sprše zabalit do příjemně měkké tkaniny. Vyznačují se veselými potisky, které se budou líbit každému prckovi. V rozsáhlé nabídce si však na své přijdou i starší členové domácnosti. Dobře vyrobené ručníky do domácnosti jsou skutečnou nezbytností, a proto stojí za to obrátit svůj zrak k různobarevným modelům, z nichž každý se vyznačuje očekávanou kvalitou. Důležitými vlastnostmi ručníků jsou jejich příjemnost pro pokožku, savost a skutečnost, že rychle schnou. Ke každému z nich patří mimořádně zdobný model Ria, který se dodává ve dvou velikostech, takže jej můžeme přizpůsobit individuálním preferencím domácnosti. Ať už hledáme ručník pro dítě, nebo univerzálnější verzi přizpůsobenou dospělým, měli bychom dbát na smysl pro detail, který nám poskytne záruku, že nám doplněk bude sloužit opravdu dlouho bez jakéhokoli poškození nebo změny barvy.


Objevte naše: svícny, vázy, květináče, hrnky, talíře, povlečení a mnoho dalšího.

Načítání...