Rohože a podložky

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Druhy
Filter

Prostírání - jedinečná dekorace pro každý stůl


Malá, ale velmi výjimečná podložka na stůl je stejně důležitá jako kus nábytku, na kterém je umístěna. Má velmi důležitý úkol - nejenže účinně chrání desku stolu před poškozením a znečištěním, ale také ji krásně zdobí.


Podložka pod stůl je dokonalým potvrzením toho, že design dělá detail - proto se vyplatí podívat se blíže nejen na podložky pod stůl a talíře, ale mimo jiné také na desky na svíčky, podložky a stojany. Samy o sobě jsou všechny tyto bytové dekorace jednoduše krásné, ale teprve dohromady vytvoří velkolepý efekt jedinečného designového nádobí. Přesvědčte se sami - prohlédněte si jedinečnou kolekci dekorací na stůl od společnosti Mondex.


Prostírání a stojany na talíře - dekorace pro originální "sladký stůl".


Prostíráníjsou ideální například jako jedinečná dekorace pro - v poslední době velmi oblíbené - sladké stoly. Sladěním barvy a střihu prostírání vytvoříte ucelené prostírání ve vysněném stylu a překvapíte své hosty mimořádně kreativním překvapením. Možností je mnoho - výběrem kolekcí podtácků, které jsou k dispozici v obchodě s bytovým textilem Mondex, si můžete sestavit vlastní "cukrářskou tyčinku" v okouzlujícím, rustikálním nebo moderním stylu. Příklad? Zvolte jemné bílé talíře stejné velikosti, pod které naaranžujete dekorativní podložky "Blanche Silver" v nadživotní velikosti. Zaručujeme - takto servírované sladkosti: cupcakes, dorty, ekléry, budou oku lahodit hned dvakrát. Tím spíše, když celek ozdobíte aranžmá z jemných čerstvých květin a prostírání a talíře naaranžujete v různých výškách - vytvoříte tak stupňovitý stůl. To lze velmi snadno provést, pokud máte po ruce držáky na talíře od společnosti Mondex, které jsou neocenitelné pro svou vizuální přitažlivost.


Svícny a talíře - dodají kompozici vícerozměrný šmrnc.


Zrcadlové svícny a talíře na svíčky jsou dekorací, která dodá vašemu stolu nádherné, královské a nesmírně romantické prostředí. Plameny svíček se budou odrážet v hladkém povrchu talířů, jiskřit a zářit ze všech sil. V závislosti na požadovaném efektu můžete mezi svíčky rozsypat také několik krystalů, květin nebo peříček. Kromě toho se ujistěte, že barevně ladí nádobí, ubrusy, prostírání a podložky. Podívejte se například blíže na jedinečnou řadu talířů na svíčky "Margot" - můžete kombinovat kulaté a hranaté, menší a větší talíře a vytvářet tak různé glamour efekty. Talířky na svíčky z kolekce "Margot" byly vytvořeny s důrazem na detail - jejich okraje jsou navíc zdobeny třpytivými zirkony.


V našem obchodě najdete také mnoho dalších jedinečných kolekcí podložek pod stůl, podšálků a šálků. Vyberte si ty, které se nejlépe hodí k atmosféře vašeho domova - aby byl ještě útulnější a zcela jedinečný.

Načítání...