Police

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
more... less
Jakýsi balíček
Materiál
Druhy
Filter

Praktické a dekorativní police promění interiér vašeho domova


Nástěnné police jsou nesmírně důležitým a praktickým designovým prvkem pro každé bydlení. Jsou v nich trvale uloženy nejcennější památky a nejpotřebnější předměty pro každodenní život. Výběru polic, které budou umístěny ve vašem bytě, je proto třeba věnovat náležitou pozornost. Moderní police mají nejrůznější podoby a slouží svým obyvatelům prakticky v každé místnosti. Ložnice, kuchyně, pokoj pro hosty a další - nepostradatelnou se ukazuje i stylová polička do koupelny. Kovový model v univerzální černé barvě je vynikající volbou. Tři úrovně umožní pohodlné uložení základních hygienických potřeb a kosmetiky. Závěsné police tohoto typu obstojí v menších i větších prostorách. Výběrem návrhů dostupných v nabídce si můžete být jisti, že se ukáží být stoprocentně přizpůsobené vašim nejdůležitějším potřebám, které vznikají při pobytu v domácnosti.


Podívejte se také na následující informace: Poličky, regály


Nábytkové police a další - jak si vybavit domov?


Nábytková police je často první asociací, když pomyslíme na další prostor pro nashromážděné drobnosti. Ukazuje se však, že k dispozici je i mnoho o něco méně klasických, ale stále funkčních návrhů. Nástěnná police může mít rozhodně neokázalou podobu. Důležité je, aby byla přizpůsobena vašim požadavkům, například množství prostoru, který chcete zaplnit suvenýry a dalšími doplňky. Proutěná police bude jistě vyčnívat z ostatního nábytku, i když si můžete vybrat i modely určené k zavěšení na zeď. Mimořádně atraktivním návrhem je závěsná police v podobě kovového domečku. Značka Affek Design by Mondex si dala záležet na tom, aby byl co nejlépe vyroben. Její industriální charakter bude skvěle fungovat v místnostech v loftovém stylu. Rozhodnete-li se pro tuto neobvyklou polici, můžete ve svém obývacím pokoji nebo jiné místnosti zajímavým způsobem shromažďovat předměty - například knihy, které jste četli a které vás něčím zaujaly.


K dostání také u nás: V nabídce jsou také: Konferenční stolky, Stoly


Závěsné police s originálním designem jsou skvělou volbou.


Hledáte-li zajímavou inspiraci, podívejte se na dostupnou nabídku závěsných polic. Tento nábytek, který je nesmírně užitečný v každé domácnosti, lze charakterizovat inovativním poutavým designem. Nábytkové police, které si vyberete, mohou zabírat místo uprostřed stěny, být jejím středobodem nebo - jednoduše - doplňovat již shromážděné dekorační prvky. Podle toho, co na ně hodláte ukládat, se můžete rozhodnout pro cokoli - určitě najdete něco, co bude vyhovovat vašim potřebám. Jednou z možností jsou bambusové police v podobě bambusových domečků vyplněných v současnosti módními tropickými vzory. Řada Gaia se bude dobře vyjímat v ložnicích dospělých i dětí. Jejich zajímavý vzhled je něco, co potěší na první pohled. Nabízené police jsou projevem preciznosti a kvality zpracování vyplývající z plného nasazení ceněného výrobce, díky čemuž rozhodně stojí za to se o ně zajímat.

Načítání...