Polštáře a povlaky na polštáře

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Filter

Dekorační polštáře budou neuvěřitelnou výzdobou interiéru.



Dekorační polštáře se používají především v obývacích pokojích, kde se umísťují na pohovky. Výrazný design dekoračních polštářů však doplní také ložnice a pokoje pro hosty.



Polštáře na křesla pro pohodlná setkání



Mnozí z nás chtějí zajistit pohodlí svých hostů během jednání - k tomuto účelu se vyplatí použít polštáře na židle. Mají nápadné prošívání, takže jsou jak ozdobou interiéru, tak i komfortním prvkem.



Čím se vyznačuje krmný polštář?



Polštáře na krmení jsou dnes nezbytnou součástí dětské výbavičky. Mají tvar fazole nebo rohlíku, ve kterém se miminko může pohodlně usadit. Polštář na krmení je vhodný zejména pro kojící maminky, ale dobře poslouží i při krmení miminka z láhve.



Které polštáře jsou nejlepší?



Používání povlaků na polštáře zajišťuje ochranu polštářů před velkým množstvím nečistot a prachu. Nejlepší jsou povlaky na polštáře ze 100% bavlny, které jsou prodyšné a zároveň nedráždí pokožku. Z tohoto důvodu se bavlněné povlaky na polštáře doporučují především do ložnic.



Velikosti polštářů na spaní



Polštáře na spaní se vyznačují velkým průřezem velikostí. Obecně se polštáře na spaní dělí na:



- velké polštáře, které slouží jako základna pro pohodlný spánek - jejich velikost je obvykle 70x80 cm



- Malé polštáře na spaní neboli tzv. polštářové vršky. Ty se používají v závislosti na vašich preferencích ke zvýšení výšky pod hlavou a horní části páteře. Nejběžnější rozměry jsou 40x40 a 50x60 cm.



Čím se vyznačují polštáře boho?



Boho polštáře jsou ideální do interiérů zařízených v decentním boho stylu. Vyznačují se zemitými barvami, jako jsou béžová a šedá. Na polštáře boho se používají přírodní materiály, jako je bavlna nebo len, které zaručují pohodlí při relaxaci.



Polštáře pro zahradní křesla zajistí vysokou úroveň pohodlí.



Pokud máte na zahradě sadu zahradního nábytku, je dobré si pořídit polštáře na zahradní židle. Budou se vám hodit zejména při setkání s přáteli venku.



Trendy polštáře z palet



Paletové polštáře jsou nepostradatelnou součástí nábytku vytvořeného z průmyslových palet. Jsou mimořádně módní, což stojí za to zdůraznit výraznými paletovými polštáři. Budou vypadat nápadně a zároveň zaručí vysokou úroveň pohodlí při odpočinku na poměrně tvrdém nábytku.



Výhody pohankového polštáře



Pohankové polštáře volí ti, kteří hledají ekologická řešení. Pohanková výplň zaručuje dobrou oporu hlavy a krční části páteře, takže se probouzíme odpočatí bez bolestí hlavy a šíje.



Povlaky na polštáře 40x40 - nejčastěji volený rozměr povlaku na polštář.



Povlaky na polštáře 40x40 jsou nejčastěji volenými povlaky na polštáře tzv. jasany, které se používají v ložnici. Kromě toho se doporučují pro dekoraci polštářů v obývacím pokoji.



Nejčastěji vybírané dekorační polštáře do obývacího pokoje



Mezi nejčastěji vybíranými dekoračními polštáři do obývacího pokoje vedou jednobarevné výrobky v intenzivních odstínech žluté, modré nebo oranžové. Perfektní jsou také dekorační polštáře do obývacího pokoje s výraznými vzory, například s marockými vzory.



Podívejte se také na následující obrázky:



Načítání...