Pánve

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Filter

Velká pánev usnadňuje přípravu pokrmů


Pánev, na které připravujeme jídlo, by nám měla umožnit co nejpohodlnější přípravu. Robustní pánev větších rozměrů pojme mnohem více potravin, což smažení výrazně urychlí. Na výběr jsou různé typy provedení pánví, z nichž každá se vyznačuje něčím jiným. Pánev na palačinky je plošší, což usnadňuje obracení palačinek. Je navržena tak, aby kuchař mohl pokrm bez problémů připravit. Odpovídající velký průměr je pro přípravu tohoto typu pokrmu ideální. Nejlepší pánev je ta, která nám při vaření poskytuje pohodlí. Musí být robustní, dostatečně velká a vhodná pro náš indukční nebo plynový sporák. Zároveň je důležité, aby se smažené jídlo nepřichytávalo k povrchu pánve. Je dobré vědět, jaké jsou vlastnosti indukční pánve pro tento stále oblíbenější typ sporáku. Pokud hledáte indukční pánev, mohla by vás zaujmout pánev Olive, která je rovněž vybavena nepřilnavým povrchem Greblon C3, který je odolný proti poškrábání a oděru. Robustní pánve nám budou spolehlivě sloužit po dlouhou dobu.


Smažení na pánvi bez problémů


Ačkoli se toto téma může zdát triviální, výběr správné pánve na indukci nebo na jiný typ sporáku nám přípravu oblíbených jídel výrazně usnadní. Na výběr je mnoho různých modelů tohoto typu nádobí. Grilovací pánev se velmi liší od litinové pánve, kterou používáme na smažení. Před nákupem se proto vyplatí věnovat pozornost našim potřebám, které bude muset nádobí splňovat. Pokud jste příznivci asijské kuchyně, jistě se vám bude hodit pánev wok, která je jedním z nejcharakterističtějších kusů kuchyňského vybavení z této oblasti světa. Není pochyb o tom, že mezi širokou nabídkou výrobků můžeme najít příslušenství, které nejlépe vyhovuje našim potřebám. Například ocelová pánev z řady Solid vyráběná společností Gerlach zajistí vaření bez stresu a bez rizika připálení oblíbeného pokrmu. Ke smažení pokrmů na této pánvi je zapotřebí méně tuku, což výrazně usnadňuje přípravu nízkokalorických a zároveň zdravých pokrmů. Jak se ukazuje, výběr z mnoha dostupných pánví nám usnadňuje hledání toho, co skutečně potřebujeme.


Pánev s poklicí a další kuchyňské možnosti


Mezi mnoha kuchyňskými výrobky můžeme najít sady, jako je pánev s poklicí. Tato sada může být při vaření velmi užitečná. Není to však jediná možnost. Vybírat můžeme také z pánví granitových, titanových, litinových nebo měděných. Každý typ nádobí má jiné vlastnosti, které se dobře osvědčí při přípravě pokrmů pro celou rodinu. Proto si lze jen těžko představit kompletní vybavení kuchyně bez velké nebo malé pánve, která dokonale vyhovuje našim potřebám. Podle toho, co chcete připravovat, budete potřebovat jinou pánev. Pánev na smažení vajec je ideální pro bezmasou večeři ve společnosti blízkých. Ať už jsou vaše očekávání jakákoli, určitě najdete tu správnou pánev. Například hluboká pánev Contrast Procoat od společnosti Gerlach se osvědčí v mnoha kuchyních. Má keramický povlak, který zabraňuje přichytávání pokrmů a je odolný proti oděru. Její další vlastností je, že je vhodná pro použití na indukčních sporácích. Díky správné volbě nádobí si budeme moci bez problémů vychutnávat své oblíbené pokrmy uvařené v kuchyni.


Objevte naše: chlebníky, hrnce, šálky, hrnky, nádobí, příbory.

Načítání...