Pánve a tácy

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Filter

Všestranná forma na pečení se hodí v každé kuchyni.


Ve vašem kuchyňském vybavení by neměl chybět praktický pekáč, který je užitečný při přípravě pokrmů. Kvalitní zapékací mísa vám může usnadnit každodenní vaření. V nabídce najdete několik různých modelů zapékacích mís, z nichž každá se vyznačuje jinou cennou vlastností. Pro pečení masových pokrmů budete určitě potřebovat vhodný pekáč, do kterého se vejde dostatek porcí pro celou rodinu. Jedním z univerzálnějších návrhů je oválný pekáč Kinghoff s nepřilnavým povrchem, který je vhodný pro použití na všech typech sporáků i v troubě. Navíc je jeho udržování v čistotě velmi snadné - stačí jej vložit do myčky nádobí. Samotný plech na pečení do trouby i mimo ni pojme celých osm litrů, takže jej můžete směle považovat za mimořádně užitečný. Pokud jsou vaši přátelé právě v počátcích zařizování kuchyně, jistě je potěšíte dárkem v podobě pečicího plechu , který jim - díky své velké odolnosti - bude sloužit mnoho let. Takový užitečný dárek se skvěle hodí pro nadšence do vaření.


Pečicí plechy - proč v nich vařit?


Vaření v pekáči má mnoho výhod, které stojí za oblibou tohoto typu nádobí již mnoho let. Při přípravě jídla v pekáči nemusíte neustále míchat - rozhodně stačí jen občas nahlédnout na maso nebo zeleninu. Nádobí navíc dobře udržuje teplotu, což znamená, že si teplou večeři můžete vychutnávat mnohem déle. Hliníkové pekáče na pečení, smažení a dušení, jaké najdete v sortimentu obchodu, mají navíc nepřilnavý povrch a jejich poklice udržují páru uvnitř, takže vitamíny a živiny neoxidují. Všechny nabízené pečicí pánve byly vyrobeny tak, aby v nich členové domácnosti mohli vařit nepřetržitě po dlouhou dobu. Vysoká kvalita materiálů a pečlivá výroba jsou zárukou vaší spokojenosti a s ní i ještě větší vášně pro přípravu efektních pokrmů. Jakmile si vyberete plech na pečení, který splní všechna vaše očekávání, zvýší se váš komfort v kuchyni na nepředstavitelnou míru a poskytne vám spoustu uspokojení.


Hliníkové pečicí plechy - jaké jsou jejich vlastnosti?


V sortimentu obchodu snadno najdete několik modelů hliníkových pečicích plechů. Stojí za zmínku, že nádobí vyrobené z tohoto materiálu se vyznačuje lehkostí, což se ukazuje jako mimořádně pohodlné při používání. Nespornou výhodou dostupných verzí pekáčů je skutečnost, že každý z nich má speciální povrchovou úpravu chránící pokrm před přichycením k pánvi. V závislosti na svých potřebách se můžete rozhodnout pro model s preferovaným objemem - menší nebo větší - záleží jen na vás, jaký si vyberete. Pánve do trouby mohou být obzvláště užitečné, protože je lze použít jak k pečení potravin, tak k vaření na standardním sporáku. Pokud hledáte spolehlivé nádobí ideální pro každodenní přípravu chutných a často i složitých pokrmů, pekáč libovolné velikosti, tvaru a účelu je to, co se ve vaší kuchyni bude dokonale hodit. Pokud si projdete nabídku na těchto webových stránkách, určitě najdete to, co právě potřebujete, protože každý pekáč se vyznačuje neuvěřitelným důrazem na detail, který svědčí o jeho kvalitě.


V našem obchodě s domácími potřebami najdete: Hrnce, pánve, zapékací mísy.

Načítání...