Oblíbené talíře

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Filter

Desky Lubiana - tj. výrobky nejvyšší kvality



Sortiment výrobků Lubiana zahrnuje mimo jiné talíře, které budou kromě užitné funkce také prvkem interiérového designu. Talíře Lubiana jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu, který se vyznačuje vysokou odolností proti poškození a vysokým teplotám.





Lubiana nabízí talíře kulaté i moderní a hranaté.



Společnost Lubiana nabízí široký výběr talířů pro každou příležitost ado každého interiéru. Těm, kteří si cení tradičních řešení, doporučujeme kulaté talíře Lubiana. Klasický design je nadčasový patent na domácí dekorace, vhodný pro každou příležitost. Značka Lubiana nabízí také kulaté talíře rozmanitějšího designu - včetně talířů s jemným zlatým okrajem a decentním reliéfem nebo talířů připomínajících kámen. Je třeba dodat, že mnoho modelů ze široké nabídky kulatých talířů Lubiana je zdobeno ručně, což podtrhuje jejich vysokou estetickou hodnotu. Čtvercové talíře Lubiana jsou ideální pro ty, kteří ocení decentní design v moderním vydání. Značka Lubiana nabízí mnoho stylových řad hranatých talířů - od jednoduchých forem až po jedinečné vzory s vypouklými okraji, ozdobnými drážkami a jemně vykreslenou linií ve tvaru vlnky.



Jídelní talíře Lubiana



Večeřové talířeLubiana jsou k dispozici v mnoha variantách, a to jak pokud jde o kulaté talíře, tak o hranaté talíře. Díky rozmanitým rozměrům jídelních talířů Lubiana si každý může najít to správné nádobí pro svůj interiér. Večeřové talíře Lubiana lze zakoupit v jídelních soupravách a také v jídelních a kávových soupravách. Takové sady jsou ideálním dárkem pro blízké a jsou nepostradatelnou položkou v každé domácnosti pro společné stolování.





Talíře na těstoviny Lubiana



Talíře Lubiana na těstoviny jsou nepostradatelným atributem italské kuchyně. Jejich obliba vedla k tomu, že se talířům na servírování těstovinových pochoutek říká také talíře na těstoviny a talíře na špagety. Talíře na těstoviny Lubiana splňují potřeby současných vizionářů kuchyňského umění. Díky jejich klasickému stylu najdou uplatnění nejen v elegantní restauraci, ale i v domácnosti. Je třeba zdůraznit, že talíře na těstoviny Lubiana plní nejdůležitější funkci tohoto druhu nádobí - mají hluboké dno, které umožňuje pohodlné míchání těstovin s omáčkou a přísadami. Ploché okraje talířů na těstoviny Lubiana zabraňují potřísnění stolu omáčkou a vystavují pokrm jako ústřední prvek celé kompozice. Talíře na těstoviny Lubiana jsou vyrobeny z vysoce kvalitního porcelánu se zesílenými okraji, takže jsou odolné proti rozbití, lze je používat v mikrovlnné troubě a mýt v myčce nádobí.



Dezertní talíře Lubiana



Dezertní talíře Lubiana zdůrazní každý jedinečný cukrářský výrobek a z konzumovaného dezertu udělají pastvu nejen pro chuťové pohárky, ale i pro oči. Dezertní talířky Lubiana mají úhledný tvar a na výběr z mnoha designů, které doplňují ostatní nádobí, a jsou tak doplňkem každé jídelní a kávové soupravy.





  • Dortové talíře

  • Černé talíře

  • Talíře na těstoviny

  • Příbory

Načítání...