Lampiony a lucerny

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Materiál
Druhy
Filter

Lucerny do obývacího pokoje nebo ložnice - jak stylově a vkusně vyzdobit místnosti?

Vhodně zvolené lucerny jsou neobvyklým a velmi originálním nápadem, jak dodat místnosti jedinečný charakter. Je to ideální způsob, jak zpestřit a dokonce i změnit interiér, což lze provést bez větší námahy, a zároveň mít jistotu, že se aranžmá povede. Stačí koupit několik luceren a vaše okolí získá nový vzhled. Nejlepší je umístit lucerny na okenní parapet, velké na podlahu, stejně jako na komodu, polici nebo toaletní stolek. Můžeme zvolit tradiční lucerny, které rozbijí minimalismus moderního interiéru, nebo zvolit ty s loftovým či velmi moderním nádechem. Ty jsou obvykle vyrobeny z kovu, chromu nebo skla. V současné době jsou také velmi módní lucerny v barvě mědi, které spojují tradici s moderností. Lucerny nejenže dodají vašemu domovu jedinečné kouzlo, ale také vytvoří hřejivou, útulnou atmosféru.

Jak vytvořit atmosférický koutek kolem domu - dekorativní lucerny ideální na terasu, balkon nebo zahradu.

Jak si zatraktivnit zahradu nebo terasu? Terasové lucerny jsou rychlým a nenáročným způsobem, jak vytvořit okouzlující venkovní aranžmá. Dřevěné lucerny dokonale splynou s rostlinami. Sněhově bílá dřevěná lucerna se skleněnými okenicemi plus intenzivní, sytě zelená barva květin nebo zahradních rostlin vytvoří přímo kouzelný efekt. Pro ty, kteří dávají ve svém výrazu přednost minimalističtější a asketičtější výzdobě, nabízíme kovové lucerny, chromované. Kromě toho skvěle a velmi kubisticky a moderně vypadají také černé a matné lucerny ze spleti zahnutých kovových trubek.

Led lucerny - cesta ke krásné výzdobě svatebních síní, restaurací a kaváren

Led lucerny použijte například jako hlavní dekoraci svatební síně. Ať už se jedná o svatbu, svaté přijímání, výročí nebo jinou velkolepou oslavu. Lampiony nabízejí velké možnosti designu a širokou škálu výběru. A k tomu všemu ještě originální zdroj světla. Ať už si vyberete LED lucerny, nebo skutečné lucerny na svíčky, všechny vytvářejí jedinečný efekt, díky němuž bude vaše okolí atmosféričtější, vřelejší a romantičtější. Bude to zkrátka nádhera. Můžete kombinovat lucerny, dekorativní lucerny, hrát si s jejich velikostí: výškou, celkovými rozměry. Například lucerny rozmístěné na podlaze, střídající se velké a menší, nebo v malých ostrůvcích, shlucích, rovněž různých výšek, budou vypadat nesmírně kouzelně. Na svatebních stolech lze naopak použít lucernu vyrobenou ze sklenice nebo ozdobné láhve. Subtilní skleněná lucerna na čajové svíčky nebo štíhlá skleněná láhev naplněná jemnými led světýlky, uzavřená pod půvabným špuntem. Lampiony - lahve nebo sklenice jsou k dostání v pastelových barvách, což jim ještě více dodává svatební, romantický a zamilovaný půvab. Světlo lucerny dodá místnosti sofistikovaný styl a zviditelní jakoukoli oslavovanou událost a zároveň ji učiní nezapomenutelnou.

V našem obchodě s bytovými doplňky najdete kategorie, jako jsou svícny, hrnky, jídelní servisy, květináče, vázy a další.

Načítání...