Koberce

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Jakýsi balíček
Materiál
Druhy
Filter

Užitečné tipy, co zvážit při výběru koberce do obývacího pokoje



Koberce do obývacího pokoje slouží především k ochraně podlahy před oděrem, kromě toho nepochybně zlepšují estetickou hodnotu interiéru. Při výběru vhodného koberce do obývacího pokoje stojí za to věnovat pozornost silikonovému podkladu, který omezí jeho pohyb po místnosti.



Které koberce na terasu se budou hodit nejlépe?



Při výběru koberce do venkovního prostředí je důležité věnovat pozornost především převládajícím venkovním podmínkám, konkrétně UV záření a srážkám. Nejčastěji si zákazníci vybírají koberce na terasu, které vytvoří příjemný prostor pro setkávání s přáteli. Odborníci zdůrazňují, že nejlepší volbou pro terasové koberce jsou syntetické výrobky, které jsou odolné a snadno se čistí.



Barevné koberce pro děti



Dětské koberce dotvářejí výzdobu pokoje nejmladších členů domácnosti. Děti tráví většinu času na podlaze, kde si hrají s autíčky, kostkami nebo panenkami, takže koberec jim poskytne teplé místo k sezení. Dětský koberec může být také předmětem hry, zejména ty s potiskem města, na kterých může dítě řídit auta.



Moderní 3D koberce s originálním designem



Moderní 3D koberce mají jedinečnou strukturu, protože použité vzory se liší nejen barvou, ale také výškou vlasu, což kobercům jednoznačně dodává prostorový charakter. Moderní 3D koberce jsou vhodné zejména do malých interiérů, kterým účinně dodávají hloubku a zároveň je opticky zvětšují.



Bohatě vzorované květinové koberce



Květinové koberce jsou jednou z nejoblíbenějších voleb, především pro vytvoření decentních, romantických interiérů. Každý květinový koberec se vyznačuje sytými barvami a propracovanými vzory, takže si každý najde něco pro sebe a zároveň přizpůsobí koberec stylu interiéru vašeho obývacího pokoje nebo ložnice.



Koberce s třásněmi doplňují boho dekor



Koberec s třásněmi připomíná indiánský koberec a právě vzor spojený s indiánskou kulturou je často nejoblíbenější volbou. Poohlédněte se také po kobercích s třásněmi ve světle šedých a béžových barvách, které se velmi hodí do boho a dokonce i do skandinávských interiérů.



K čemu se používá schodišťový koberec?



Schodišťové koberce se používají především k obnově zestárlých schodů za relativně nízkou cenu. Schodišťové koberce však mají i další výhody: jsou jedinečným dekorativním prvkem v interiéru a navíc odhlučňují místnost.



Jaké jsou charakteristické vlastnosti koberců z mořské trávy?



Koberec z mořské trávy je vytvořen z přírodní suroviny, která má v konečném důsledku charakteristickou světle hnědou barvu. Mnohé koberce z mořské trávy jsou ručně vázané, což jim dodává jedinečný charakter, působící dojmem velkého háčkovaného ubrousku, ale v maxi provedení. Koberec z mořské trávy se nejlépe hodí do boho interiérů.



Podívejte se také na:



Načítání...