Hrnky

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
more... less
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Kapacita [l]
more... less
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Hrnky pro zpříjemnění každodenního pití kávy



Pro všechny milovníky hlubokého L je okamžik, kdy se usadí do pohodlného křesla s hrnkem naplněným až po okraj, skutečným okamžikem oddechu. Ukazuje se, že záleží na okolnostech, za kterých si svůj oblíbený nápoj vychutnáváme, stejně jako na prostředí, ve kterém si tuto část dne vychutnáváme. Ideální hrnek na kávu by nám měl vykouzlit úsměv na tváři již při vaření kávové sedliny. Zajímavý tvar a rukojeť, která se pohodlně drží, jsou charakteristickými znaky dokonalého modelu. Porcelánové hrnky jsou k dispozici v různých barvách a tvarech. Hrnek Cristie Green s objemem tři sta třicet mililitrů rozhodně patří k zajímavější nabídce. Jeho jedinečný design je ideální jako dekorace, která je však nesmírně praktická. Netradiční tvar porcelánového ucha hrnku přímo vybízí k tomu, abyste jej drželi v ruce a vychutnali si svůj oblíbený druh kávy. Takový dekorativní předmět je také ideálním nápadem na dárek pro znalce horkých nápojů, kteří rádi oslavují své nápoje, zejména proto, že bude dobře fungovat i jako hrnek na čaj.



- Jaké hrnky pro pár?



-Jaký hrnek vybrat do práce?



Ideální hrnky na čaj a další nápoje



Když nás navštíví hosté, chceme je přivítat na prahu našeho domu tím nejlepším možným způsobem. Servírování nápojů v zajímavých nádobách, jako jsou hrnky na čaj nebo kávu, udělá každému velkou radost. Estetické hrnky s neobvyklými detaily jsou předmětem touhy mnoha znalců kofeinu. Porcelánový hrnek ze série Infinity Silver, který je k dispozici v několika barevných variantách, se jistě osvědčí v mnoha situacích. Díky neobvyklému tvaru ucha působí světle růžový hrnek, do kterého se vejde až tři sta sedmdesát mililitrů nápoje, neuvěřitelně elegantně. Obrovskou výhodou tohoto hrnku je jeho minimalistický design, který se skvěle hodí i jako dárek pro někoho blízkého. Při hledání vhodného hrnku, ze kterého bychom mohli popíjet náš oblíbený nápoj, stojí za to zvážit koupi originálního in form modelu, který nám zpříjemní každodenní chvíle odpočinku při krátké pauze na kávu s rodinou. S porcelánovými hrnky můžeme snadno vytvořit sadu pro každého člena domácnosti.



Originální designy hrnků, které zaujmou každého



Hrnky mohou mít i neobvyklý design. Originální tvary, ornamenty nebo dokonce materiály mohou zaujmout každého, kdo si dá nápoj. Hrnky na ledovou kávu mohou mít například podobu skleněných nádob s brčkem. Není pochyb o tom, že tato verze zaujme celou rodinu i hosty. Objem 500 mililitrů je ideální pro párty u bazénu v horkém letním dni. Hrnky na čaj nebo jiné nápoje mohou být ozdobou samy o sobě, a to ne nutně porcelánovou. Jsou také skvělým nápadem na dárek pro přátele k narozeninám, kolaudaci nebo ještě jiné příležitosti. Zajímavé variace na téma klasických hrnků na kávu se stanou skutečnou ozdobou naší sbírky, kterou budeme hrdě vytahovat při servírování nápojů. Vyplatí se rozhodnout se trochu vyblbnout a pořídit něco, co upoutá pozornost všech shromážděných, a vyjádřit tak svou zálibu v neobvyklých řešeních uplatněných i v kuchyni. Náš oblíbený hrnek může více či méně samozřejmě vyjadřovat náš vkus a vlastnosti, které k němu patří.



Podívejte se také na: šálky, kávové servisy, džbány a karafy, podložky a podšálky, konvice, talíře.

Načítání...