Hrnce

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Druhy
Filter

Hrnce - základ každé kuchyně


Kuchyni si lze jen těžko představit bez základního vybavení, jako jsou hrnce. Právě v nich každý den připravujeme jídlo pro celou rodinu, a proto musí být co nejpevnější a nejodolnější. Hrnce na vaření by měly být vyrobeny z odolných materiálů, jako je například nerezová ocel. To zajistí, že nám nádobí bude sloužit po mnoho let. Sada pěti velkých indukčních hrnců z tohoto materiálu bude ideální pro každou moderní kuchyni. Značka Cookini by Mondex se snaží udržet kvalitu svých výrobků na nejvyšší úrovni. Díky dobře zvolené sadě hrnců pro indukční varnou desku bude každodenní příprava večeře a dalších jídel probíhat podle našich představ. V naší domácí sbírce nádobí by neměly chybět ty určené pro různé fáze vaření. Tedy například rozvětvení na samostatný hrnec na mléko nebo ten, ve kterém připravujeme polévku. Při hledání doplňkového nádobí se vyplatí věnovat pozornost také rýžovaru, který nám umožní vytvořit náš oblíbený pokrm na bázi bílých fazolí. Každý z jednotlivých hrnců se milovníkům chutných pokrmů ze všech oblastí světa jistě velmi osvědčí.


Různé typy nádobí, které se mohou ukázat jako užitečné


K dispozici je několik typů nádobí. Každý z nich bude fungovat v jiných podmínkách, proto se vyplatí před nákupem zvážit, co potřebujete. Litinové hrnce výborně akumulují teplo, takže se jídlo ohřívá rovnoměrně, což je nesporná výhoda. Naopak hrnce vyrobené z mědi obstojí při vaření na elektrických, plynových nebo dokonce indukčních vařičích. Zajímavou nabídkou je měděný hrnec Salvatore od společnosti Cookini by Mondex, který se dodává se skleněnou poklicí. Hrnec, který je vyroben z vysoce kvalitního povlaku, má vrstvené tepelné dno, díky němuž se jídlo rychle uvaří a dlouho si udrží požadovanou teplotu. Měděné nádobí je bezpochyby jedním z univerzálnějších a praktičtějších kusů kuchyňského vybavení. Každý člen domácnosti ocení vysokou kvalitu, s níž je vyrobeno. Nezáleží na tom, zda potřebujete hrnec na vajíčka nebo hrnec vyrobený pro jiné produkty, najdete zde hrnec, který zcela splní vaše očekávání.


Hrnec, ve kterém připravíte svůj oblíbený pokrm


V závislosti na typu pokrmu, který chcete vařit, si vyberete jiný hrnec. Hrnec na vaření v páře je ideální pro přípravu dietních pokrmů bez zbytečného tuku. Proto by neměl chybět v žádné kuchyni. Indukční hrnce nám naopak umožní připravovat efektní pokrmy v moderním prostředí vkusně zařízené místnosti. V závislosti na vašich preferencích se vám může hodit také fritovací hrnec, díky němuž bude smažení nakrájených brambor mimořádně jednoduché. Těžko si lze představit domácnost bez vhodně zvoleného nádobí, které umožní domácnosti správně se stravovat. Vaření se může stát oblíbenou zábavou, pokud je prováděno příjemným a bezproblémovým způsobem. Smaltované nebo jiné nádobí je jednou z prvních položek vybavení, které doplňujeme při zařizování kuchyně. Jedním z návrhů je také nerezový hrnec od společnosti Cookini, který je vybaven silikonovými rukojeťmi. Kromě toho je jeho největší výhodou to, že jej lze použít na všech typech sporáků. Při pořizování nového nádobí je dobré mít na paměti jeho univerzálnost.


Bude vás také zajímat: chlebníky, pánve, talíře, hrnky, jídelní servis, nádobí, příbory.

Načítání...