Hrnce a obaly

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
more... less
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Druhy
Filter

Vytvořte ve svém okolí zvláštní atmosféru a mějte své oblíbené rostliny v dekorativních květináčích.

Rostliny v květináčích nám umožňují těšit oko zelení po celý rok. Milovníci přírody, kteří rádi zdobí svůj domov nejrůznějšími květinami, jistě ocení krásně zdobené květináče, které mají nejen praktickou, ale i estetickou úlohu. Bohatě zdobené keramické květináče mohou snadno dodat místnosti zajímavý nádech. Skvělým příkladem je model obalu ze série Davi od společnosti Mondex, jehož výrazný vzor byl rozbit minimalistickou černobílou barevností. Toto řešení je ideální pro mnoho interiérů. Díky vyváženosti potisku a barev lze tento kryt použít jak v klasicky, tak moderně zařízených místnostech. V závislosti na individuálních potřebách je na výběr mezi plastovými květináči a poněkud charakternějšími modely, jako jsou kamenné květináče. Kamenný květináč se bude skvěle hodit jako originální dekorace na balkon a zároveň nám usnadní pěstování našich oblíbených rostlin. Můžeme se také rozhodnout pro květináče na zábradlí, což nám zase umožní udržovat ještě větší pořádek. Ať už jsou naše oblíbené květiny jakékoliv, s pomocí dekorativních květináčů a obalů si můžeme dovolit je vystavit ještě lépe.

Jaké květináče se nejlépe hodí?

Je dobré, aby květináče, v nichž uchováváme naše rostliny, byly nejen atraktivní, ale také odolné a pevně vyrobené. Nejlepší volbou jsou venkovní květináče z betonu, dřeva nebo hlíny. Tyto materiály zajistí odolnost i při měnících se povětrnostních podmínkách, takže vydrží mnohem déle. Květináče pro domácnost mohou být naopak vyrobeny z plastu nebo se můžeme rozhodnout pro kovový kryt, který bude mít ochrannou i dekorativní funkci. Je také dobré zvolit značkové květináče Mondex, které mají potisky věnované bylinkám nebo konkrétním rostlinám, například levanduli. Vyrábějí se v různých tvarech, takže snadno najdeme ideální model pro konkrétní květináč. Stejně zajímavou možností jako klasické květináče jsou i nástěnné květináče, které stejně jako ty zavěšené na zábradlí nebudou zbytečně zabírat místo. Jsou také zajímavou alternativou k obrazům, které si obvykle věšíme do místností. Podle toho, jaké máme potřeby, si můžeme dopřát jakýkoli způsob skladování květin a bylinek ve vlastním domě nebo na zahradě.

Obaly a květináče jako originální dekorace do domácnosti

Pokudse rádiobklopujete bujnými rostlinami, jistě oceníte obaly na květináče i samotné květináče jako originální dekoraci vašeho domova. Můžeme si vybrat z různých možností, například závěsné květináče nebo modernější květináče s proutěným vzhledem. Keramický model Rosita, který toto proutí imituje, je skvělým příkladem takového řešení. Jeho další předností jsou bílé střapce, které snadno upoutají pozornost hostů překračujících náš práh. Soudržnost domácího interiéru se vyplatí zajistit také zaměřením se na výběr ladících držáků na květináče. Výběr doplňků se sladěnými vzory a barvami jistě ocení rodina i přátelé. Květináče se mohou samy o sobě stát velmi zajímavou dekorací každé místnosti, proto se vyplatí věnovat jejich výběru dostatek času.

V našem obchodě s bytovými doplňky najdete také: šálky, bytové dekorace, stolní soupravy, nádobí, svícny, nábytek.

Načítání...