Hodiny

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Materiál
Druhy
Filter

Nástěnné hodiny - doplněk ceněný po staletí



Nástěnné hodiny zdobí stěny našich domovů již po staletí. Přestože se jejich podoba neustále modernizuje, účel jejich použití zůstává stejný. Stylové a odbíjející nástěnné hodiny jsou vynikající volbou pro organizované lidi a stejně tak pro ty, kteří v sobě chtějí tuto vlastnost pěstovat. V průběhu let nabývaly hodinky různých podob. Jsou to však právě nástěnné hodiny, které se těší trvalé pověsti, díky níž je najdeme v mnoha domácnostech.



Nástěnné hodiny - vyberte si ty, které vám nejvíce vyhovují



Nástěnné hodiny mohou zcela vyhovovat vašemu vkusu. K dispozici je mnoho modelů - ty moderní i ty klasičtější. Díky tomu si každý snadno vybere ty správné nástěnné hodiny. Kulatý ciferník a jasné číslice - římské nebo arabské - jsou opravdovou klasikou, na kterou jsme zvyklí. Podívejte se na naše návrhy a najděte si dokonalé nástěnné hodiny, které vám budou sloužit po dlouhá léta a pomohou vám být organizovanější.



- Jaké retro kuchyňské hodiny si vybrat?



-Které půdní hodiny do obývacího pokoje? Nástěnné hodiny, nebo stojací hodiny?



Hodiny do kuchyně, obývacího pokoje a jídelny - přizpůsobte je charakteru svého interiéru.



Hodiny jsou víc než jen doplňky. Důvod? Jsou v domácnosti jednoduše nepostradatelné: dekorativní, atmosférické a časově důležité. Dodávají našemu domovu jedinečný styl a díky nim jsme lépe organizovaní - a zároveň trávíme skvělé chvíle s rodinou a přáteli. Hodiny: tradiční, moderní, designové - jaký styl zvolit, kam je zavěsit a záleží vždy na velikosti ciferníku?



Hodiny jsou v popředí nejčastějších designových doplňků do domu i bytu. To je jejich jedinečný prodejní argument - ale není to jediný důvod, proč zdobí stěny našich obývacích pokojů, ložnic nebo kuchyní již stovky let. Moderní nástěnné hodiny jsou sice vysoce dekorativní pomůcky vyrobené z nejrůznějších materiálů, ale jsou také mimořádně funkční - vždyť stačí jediný pohled, abychom okamžitě věděli, kolik je hodin. Právě díky nim máme šanci být přesní a nepřijít pozdě na žádnou důležitou schůzku. Zjistěte, na co si dát pozor při výběru nástěnných hodin a kam je nejlépe zavěsit ve vaší domácnosti?



Hodiny do obývacího pokoje - kam je namontovat?



Hodiny je dobré mít na očích - a právě v této výšce doporučují interiéroví designéři nástěnné hodiny namontovat. Je to velmi praktické řešení - pokud se chceme podívat, kolik je hodin, chceme to vědět hned, místo abychom se museli rozhlížet kolem a hodiny hledat. Než přišroubujete kolíčky, dobře si rozmyslete, kam je připevníte. Hodiny nemusí viset ideálně uprostřed pohovky nebo stolu - navíc budou vypadat lépe, když je umístíte mírně vlevo nebo vpravo - čímž dáte pokřiveně najevo, že ubíhající čas není v domácnosti tím nejdůležitějším.



Velikost ciferníku - vyberte si ideální hodiny



Velké nástěnné hodiny se hodí do místností s větší plochou, zatímco menší hodinky se nejlépe hodí do atmosféry útulných, intimních interiérů. To je nejdůležitější pravidlo, kterým bychom se měli při výběru tohoto typu doplňku řídit. Představte si obrovské hodiny zavěšené v malé ložnici nebo minimalistické, velmi malé hodiny na stěně prostorného obývacího pokoje s jídelnou a kuchyňským koutem v jednom - jistě by v obou případech působily komicky.



Retro nebo moderní? Nejlepší nástěnné hodiny pro váš domov



Moderní hodiny jsou jedinečnou ozdobou každé místnosti - jsou vyrobeny ze dřeva, kovu, skla nebo plastu a spojují zajímavý design s originálním provedením. Moderní nástěnné hodiny se často vyznačují také originálním tvarem - jako v případě originálního modelu Clara dostupného v našem obchodě, jehož kulatý zlatý ciferník je obklopen nepravidelnými paprsky. Jedná se o skvělou volbu pro moderní bydlení - v art deco, romantickém, moderním nebo dokonce minimalistickém stylu. Jaké nástěnné hodiny byste měli zvolit do klasických místností? Retro! Nejlépe podtrhnou jedinečný charakter místa jako "Staroměstské hodiny" s římskými číslicemi na ciferníku.



Nástěnné hodiny. Seznam výhod, které přináší nástěnné hodiny, je velmi dlouhý. Především můžeme vědomě řídit svůj čas, což jistě ještě více zlepší naše vztahy s rodinou a přáteli - přestaneme udýchaně pobíhat na narozeninovou oslavu tchyně nebo grilování přátel. A konečně - hodiny dodávají interiérům jedinečný charakter, rozehrávají charakteristické "tik, tik, tik", díky čemuž mají místnosti jednoduše "duši".



Podívejte se také na: zrcadla do domácnosti, svícny, vázy, svíčky, hrnky, šálky, příbory.

Načítání...