Desky

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
more... less
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
more... less
Kapacita [l]
more... less
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Sada talířů pro každodenní i sváteční použití - vyberte si dokonalou sadu



Moderní talíře jedinečných tvarů, minimalistická keramika nebo klasický porcelán? Je to otázka vkusu - ať už si vyberete cokoli, rozhodněte se pro kvalitu. Pevné, dobře vyrobené talíře odolné proti poškrábání zůstanou ve vaší domácnosti dlouho: budou svědky mnoha krásných okamžiků u rodinného stolu a stanou se nejlepší vizitkou vašeho domova.



- Jaký talíř na snídani?



Na co byste měli brát ohled při výběru talířů do vaší domácnosti?



Talíře jsou s námi každý den - hluboké, ploché, jídelní nebo snídaňové. A přestože se v každodenním životě obvykle omezujeme na to, že na nich servírujeme jídlo, při oslavách se nádobí stává pozoruhodnou ozdobou domova. Druh talířů, které servírujeme svým hostům, vypovídá o charakteru události: talíře v klasickém stylu se hodí na elegantní oslavy, moderní design na neformální setkání s přáteli a barevné talíře bychom měli vytáhnout ze skříně například během prázdninové party na zahradě. Není divu, že stůl rádi prostíráme krásnými talíři - vždyť výjimečné okamžiky si vždy žádají výjimečné prostírání a naše snaha jistě vyvolá potěšení v očích domácích i pozvaných. Objevte kolekci porcelánových a keramických talířů od společnosti Mondex.



Talíř hodný královny - jaké nádobí na elegantní večírek?



Krásné a kvalitní talíře jsou ideální volbou pro slavnostní setkání s rodinou a přáteli. Dbejte nejen na kvalitu zpracování, ale nutně také na materiál a design sady. Porcelán je jistě synonymem elegance - a právě porcelánové talíře jsou tou nejlepší volbou pro elegantní oslavy. Elegantní kolekce porcelánových talířů Oueen, která je k dostání v našem obchodě s bytovými doplňky, splňuje všechny tyto požadavky - navíc je zdobena elegantním krajkovým vzorem. Při plánování slavnostního oběda nebo večeře se ujistěte, že máte pro všechny hosty správný počet stejných talířů. Nádobí složené z několika různých vzorů talířů je nejen nevkusné, ale kazí celý efekt - i na pozadí těch nejšikovnějších dekorací.



Výběr talířů pro vaši domácnost. Zjistěte, na co si dát pozor



Nejlepší talíře? Někdo má rád moderní design a zajímavé tvary nádobí, například hranaté talíře, jiný dbá na funkčnost nádobí: velikost a výšku okrajů, aby jídlo zůstalo na svém místě. Při nákupu jídelních talířů je určitě výhodou odolnost proti poškrábání. Zkontrolujte také, zda je vybrané nádobí vhodné pro mytí v myčce a mikrovlnné troubě. Zamyslete se také nad velikostí sady talířů - vždyť v závislosti na velikosti se na talíře vejde různé množství jídla.



Je prokázáno,že elegantní nádobí nejen lahodí oku, ale také účinně stimuluje chuťové pohárky. Není divu - dobře naservírované jídlo prostě chutná lépe! Proto jsou v módě krásné talíře - například v poslední době velmi oblíbené ploché keramické talíře ve venkovském stylu "Stoneware" se zlatými okraji. Jsou ideální volbou pro líné nedělní snídaně ve stylu slow life. Užijte si to!



Podívejte se také na: zrcadla do domácnosti, svícny, vázy, svíčky, hrnky, šálky, příbory.

Načítání...