Džbány a karafy

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Kapacita [l]
more... less
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Elegantní džbány ideální pro podávání nápojů


Po nápojích saháme během dne mnohokrát. Proto je dobré, aby byly podávány co nejpohodlněji - ve džbánu, který se k tomu hodí. Ať už chcete uhasit žízeň čímkoli, v našem obchodě najdete mimo jiné džbány a mnoho dalších produktů, které potřebujete. Působivé modely neobvyklého designu se stanou skutečnou ozdobou kuchyňské linky a zároveň poslouží skvěle užitkově. Vybrané nádobí lze často kombinovat s ostatním sortimentem a vytvářet tak jedinečné soupravy. Všechny džbány byly samozřejmě vytvořeny s obrovským důrazem na detail, takže nenajdete dvě stejné verze - každá je jedinečná. Jakmile se rozhodnete, co právě hledáte, můžete si být jisti, že v sortimentu dostupném na webových stránkách najdete přesně to pravé. Džbán na džus je příkladem toho, po čem v létě saháme nejčastěji, ale mezi nabídkou najdete i další varianty. Mimořádně zdobnou verzí je například džbán Elise Clear od Affek Design by MONDEX. Tato půvabná nádoba o objemu jednoho litru vám bude věrně sloužit po mnoho let.


Moderní konvice na čaj - přivítejte své blízké stylově


Podávat svým hostům horký nápoj v neotřelé konvici na čaj je dokonalý způsob, jak je přivítat u vás doma. Pokud hledáte originální model s nádechem tradice, určitě byste se měli podívat na naši nabídku. Široký výběr čajových konvic je zárukou, že najdete model, který splní všechny vaše požadavky. Uznávaný výrobce - Affek Design - nabízí mimo jiné konvici z kolekce Mirella Gold. Jeho jednoduchý tvar byl prolomen zlatým pruhem, který mu dodává na charakteru. Za zmínku stojí také rukojeť, která byla vytvořena v jemném tvaru. Nádoba pojme devět set mililitrů nápoje, což lze samozřejmě považovat za výhodu. Kombinace elegantních odstínů bílého a žlutého zlata jistě upoutá pozornost každého, komu navrhnete, aby si společně vychutnali čaj. Navíc lze tuto konvičku směle označit za minimalistickou, což rozhodně přispívá k její designové univerzálnosti. Tato nápadná nádoba je zabalena v ozdobné krabičce, takže je ideální jako dárek pro někoho blízkého.


Klasická konvice - něco pro milovníky vintage stylu


Retro nálada je v poslední době obzvláště oblíbená, a to je ideální příležitost pořídit si vintage džbán. Mnoho modelů dostupných v sortimentu obchodu odpovídá těmto očekáváním. Samozřejmě se můžete rozhodnout pro jednoduchý skleněný džbán, ale to není jediná možnost. Nabídka je natolik široká, že kromě džbánů na vodu v ní najdete i varianty vytvořené s ohledem na horké nápoje. Pokud ostatní nádobí ve vaší domácnosti odkazuje na starou módu, budou pro vás retro vlastnosti nejlepší. Béžový keramický džbán z kolekce M skvěle zapadne do atmosféry minulých desetiletí. Jeho velkou výhodou je, že jej lze mýt v myčce nádobí a používat v mikrovlnné troubě. Do nádoby můžete nalít až šest set padesát mililitrů - je tedy vynikající volbou pro každodenní použití. Stejně jako každý jiný model dostupný v obchodě se džbány je i tento konkrétní ztělesněním precizního řemeslného zpracování a obrovské kvality hodné uznání. Nejlepším důkazem profesionality výrobce je stále rostoucí počet spokojených zákazníků.


V našem obchodě najdete také: Kuchyňské náčiní: hrnky, šálky, sklenice

Načítání...