Čísla

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Druhy
Filter

Figurky andělů - krásná dekorace pro každou domácnost


Figurka anděla je spojována s péčí, ochranou a bezpečím. Vždyť právě anděl je pozitivně ztotožňován s osobním strážcem každého z nás. To je jeden z důvodů, proč stojí za to mít figurku anděla v každém domě a bytě. Bude jako náš osobní ochranný talisman pro domácí hnízdo. Kromě toho může mít figurka anděla i dekorativní funkci. Obvykle jsou tyto figurky spojeny se sádrovými odlitky nebo keramikou, ale v klasickém stylu, který nezapadá do modernistických trendů. Zde máme návrh na něco zcela jiného, co se bude líbit i zastáncům moderních interiérů. Figurky andělů, ale v moderním provedení. Jednoduchý, minimalistický tvar figurky anděla - štíhlá ženská postava anděla - z keramiky lakované ve zlatých, stříbrných nebo měděných odstínech. Jednoduchost odlitku v tomto případě dokonale buduje modernost a eleganci, a to i v kategorii nadčasových andělských motivů.


Dokonalý dárek pro blízké k jakékoli příležitosti - dekorativní figurky


Výše zmíněné figurky andělů jsou také nápadem na dárek pro někoho blízkého. Figurka anděla jako dárek je znamením, že nám na někom záleží a chceme, aby byl vždy v bezpečí a aby se kolem něj a v jeho domově vytvářela jen přátelská atmosféra. Je to také senzační nápad na kolaudační párty, jako dárek do nového domova. Darujte něco, co symbolizuje klid, vnitřní pohodu, ohleduplnost a bezpečí.


Figurky do domácnosti, ty s dekorativním nádechem, nejsou samozřejmě jen andělé. Na trhu je k dispozici mnoho dekorativních figurek, a to často velmi zajímavých. V letošní interiérové sezóně vsaďme na stříbro, zlato a měď jako výraz extravagance, ale v minimalistickém a vyváženém stylu.


Ozdobte si komodu - dekorativní figurky do domácnosti


Figurky do domácnosti jsou v interiérovém designu skutečnou "tečkou nad I", zejména ve vztahu k nábytku, jako je komoda. Tento kus nábytku vypadá velmi atraktivně s promyšlenou dekorací umístěnou na jeho horní části. Nenechávejte komodu prázdnou a nezdobenou. V takovém případě budou skvěle fungovat různé dekorativní figurky, obvykle vyrobené z výše zmíněné keramiky. Nemusí se jednat o staromódní cetky, ale naopak o moderní dekorativní figurky v minimalistických, někdy geometrických tvarech. Výborným nápadem na výzdobu místnosti je také elegantní a velký glóbus zobrazující celý náš svět, stojící například na elegantní trojboké dřevěné noze.


Senzačním nápadem, jak vyzdobit interiér, je střídavě aranžovat dekorativní figurky různých velikostí a rozměrů, přičemž kompozice musí být přirozená a v této sezóně módní - jednoduchá.


Podívejte se také na následující příklady: Moderní svícny, Hodiny.


Na našem blogu najdete zajímavé nápady pro:


Jaké dekorace do předsíně?


Nápady na dárky ke kolaudaci


Jaké dekorace vybrat do ložnice?

Načítání...