Breadboards

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Myčka nádobí
Druhy
Filter

Chlebník jako vhodné místo pro skladování chleba

V polské kultuře má chléb zvláštní význam, a proto nesmí v domácí kuchyni chybět. Nemělo by se však zapomínat na správný způsob jeho skladování. Chlebníky vyrobené z různých materiálů jsou nejen praktické, ale často také velmi dekorativní, takže na kuchyňské lince vypadají zajímavě. Ať už se rozhodnete pro jakýkoli model, je důležité, aby nádoba dostatečně chránila chléb před příliš rychlým ztvrdnutím. Dřevěné chlebníky budou v každé kuchyni vypadat neuvěřitelně klasicky. Nezáleží na tom, jak celou místnost zařídíme - chlebník do ní dokonale zapadne. Mezi mnoha možnostmi najdeme i bambusový chlebník, který se vyznačuje značnou odolností. Elegantní design chlebníku v kombinaci s funkčností vás jistě zaujme. Stylovou variací na téma chlebníku je model s bambusovou deskou, který se vyznačuje minimalistickým designem. Tento způsob uložení chleba nám usnadní organizaci kuchyně, což značně zjednoduší následnou přípravu pokrmů.

Moderní chlebníky jako funkční dekorace do kuchyně

Chlebník je obecně snadno přehlédnutelnou součástí kuchyňského vybavení. Proto je dobré, aby vypadal co nejlépe a opatřit jej funkční dekorací. Při hledání dokonalé nádoby na chléb se vyplatí zajímat se o keramický model chlebníku, který vaší kuchyni jistě dodá originální ráz. Nemělo by se zapomínat na primární účel nádoby - ochranu chleba. To znamená, že moderní chlebník musí být kromě toho, že je stylový, také vzduchotěsný, aby chránil bochník vložený dovnitř. Zajímavým návrhem je chlebník Rustic od společnosti Cookini vyrobený ze dřeva a kovu. Charakteristickým rysem tohoto chlebníku do kuchyně jsou nožičky, které lze navíc odšroubovat. Jeho jedinečný design jistě upoutá pozornost členů domácnosti i pozvaných hostů. Chléb tvoří základ potravinové pyramidy, a proto si zaslouží co nejlepší podmínky pro skladování, díky nimž vydrží mnohem déle. Při doplňování vybavení kuchyně se vyplatí zvolit vizuálně zajímavý chlebník, který nám pomůže postarat se o čerstvě zakoupený bochník.

Proč je chlebník důležitým doplňkem v domácnosti?

Náš oblíbený chléb vydrží čerstvý mnohem déle, pokud budeme dbát na jeho správné skladování. Kovové chlebníky jsou ideální jako nádoba na voňavý bochník. Díky správné ochraně chleba se můžeme kdykoli rozhodnout připravit si svůj oblíbený sendvič. Moderní chlebníky byly vyrobeny tak, aby stylově zdobily kuchyňské police a zároveň neztratily svou základní funkci. Nádobu Samuel, která je k dispozici ve dvou barvách, lze snadno zařadit mezi nádoby s moderním designem. Díky svému minimalistickému designu bude dokonale ladit s každou zařízenou kuchyní. Chlebník je vyroben z robustní nerezové oceli s matnou povrchovou úpravou. Jeho elegantní vzhled osloví každého, kdo má rád originální řešení. Jak vidíte, správné skladování chleba může zaručit nejen jeho čerstvost, ale také zajímavý doplněk interiéru kuchyně. Bambusové, kovové nebo keramické chlebníky jsou ideální jako nádoby na naše oblíbené pečivo, po kterém každý den dychtivě saháme.

Bude vás zajímat také: hrnky, pánve, hrnce, hrnečky, vázy, svícny, květináče.

Načítání...