Bílé šálky

Filtrovat podle
Price
Manufacturers
Symbol
čárový kód
more... less
Barva
Délka [cm]
Šířka [cm]
Výška [cm]
Průměr [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Jaká je kapacita bílých šálků?



Bílé šálky se v závislosti na typu, použitém materiálu a dokonce i výrobci mohou lišit objemem, který se pohybuje od 150 do 250 mililitrů. Zajímavé je, že je třeba vzít v úvahu také účel takové nádoby. Bílé šálky na kávu mají objem 150 až 300 mililitrů v závislosti na podávaném nápoji. Menší se používají na espresso a větší na podávání cappuccina. Nádoby používané k podávání aromatického čaje pojmou 200 až 300 mililitrů.



Čím se vyznačují elegantní bílé šálky se zlatým pruhem?



Bílé nádobí vypadá na stole vždy dobře, navíc je takové nádobí nadčasové. Trendy se sice mění, ale co se týče barev, bílá barva vede. Další výhodou tohoto typu nádobí je, že jej lze použít jak pro neformální setkání, tak pro elegantní večírky. Tyto kusy nádobí jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jako je porcelán nebo keramika, které jim dodávají jemný lesk. Často jsou zdobeny jemnými ornamenty, které jim dodávají jedinečný charakter. Skvělým příkladem jsou zlaté proužky nanesené na okraj misky nebo na nožku, které dodávají nádobí okouzlující design.



Jak si vybrat dobrý servis pro svou domácnost?



Při výběru bílých šálků do domácnosti mějte na paměti, že takové nádobí by mělo na stole vypadat bezvadně a zároveň být velmi odolné. Proto se vyplatí věnovat při nákupu pozornost následujícím bodům:





  • Vybírejte výrobek vyrobený z vysoce kvalitníchsurovin.Skvělým příkladem zde budoubíléporcelánové šálky, alestejně dobře můžeme vsadit na výrobky z keramiky, kameniny nebo dokonce borosilikátového skla,které servírované nápoje vystavuje.

  • Důležité je zvolit nádobu s dostatečně silnými stěnami. Silnější stěny lépe drží teplo a jsou velmi odolné, zatímco ty s tenčími stěnami jsou rozhodně skladnější a lehčí.

  • Zvažte účel vybraného nádobí. Bílé šálky na espresso by měly být malé, ale pokud hledáte univerzální výrobek, nejlepší volbou jsou bílé šálky o objemu 250 ml.

  • Pokud se rozhodnete koupit výrobky v sadách, věnujte pozornost dalším prvkům nádobí. Pro elegantní servírování kávy a čaje jsou ideální bílé šálky s podšálky, na které můžete po zamíchání nápoje pohodlně položit čajovou lžičku nebo umístit sušenku pro hosty.

  • Dbejte na kvalitu zpracování - tyto kusy nádobí musí být dobře tvarované a ucho musí dobře zapadat do části šálku, do které se nápoj nalévá.

  • Dnešní bílé šálky se snadno udržují v čistotě, proto na obalu (ale i na dně nádobí) zkontrolujte, zda je lze mýt v myčce nádobí.

  • Vybírejte výrobky podle svých preferencí - na výběr je minimalistické nádobí, které se hodí do každého prostředí, ale také nádobí ve tvaru tulipánu s dekorativním reliéfem, ideální do klasických kuchyní a jídelen.



Vinternetovém obchodě Mondex najdete kvalitníbíléšálky proservírování kávy i čaje. Široký sortiment zahrnuje výrobky s jednoduchým designem i ty bohatě zdobené, například modely v rokokovém stylu.



Podívejte se také na další výrobky z naší nabídky:



- Šálky na kávu



- Květinové šálky



- Bílé šálky na kávu



- Hrnky



- Sady na kávu



- Jídelní servis

Načítání...