Šálky

Filtrovat podle
Kategorie
Price
Manufacturers
Symbol
more... less
čárový kód
more... less
Materiál
Barva
more... less
Délka [cm]
more... less
Šířka [cm]
more... less
Výška [cm]
more... less
Průměr [cm]
Kapacita [l]
Jakýsi balíček
Styk s potravinami
Materiál
Objem [ml]
Myčka nádobí
Mikrovlnná trouba
Druhy
Filter

Unikátní historie vzniku porcelánových šálků



Porcelánové šálky mají velmi dlouhou a zajímavou historii vzniku. Jejich počátky sahají více než 1 300 let do minulosti. Tvůrci těchto mistrovských porcelánových děl byli Číňané. V Číně byly porcelánové šálky považovány za symbol luxusu a bohatství. Jejich hodnota byla velmi vysoká a vlastnit je mohl jen málokdo. Byly také považovány za hrnky s léčivými účinky. Za zmínku stojí také to, že vypalování a vytváření jedinečných porcelánových šálků probíhá při velmi vysokých teplotách, až 1 500 stupňů. Během tohoto procesu dochází také ke glazování. Šálky jsou nejen díky své mimořádné historii a řemeslnému zpracování, ale také díky svým jedinečným tvarům a výzdobě neustále uznávány jako mimořádně elegantní a extravagantní. Představují také velmi originální dekoraci v domácnosti a jsou ideální i jako stylový a sofistikovaný nápad na dárek.



Mimořádně vkusný a luxusní nápad na dárek - šálek na čaj



Neobvyklé šálky na kávu nebo čaj jsou tím pravým dárkem pro každou dobu a příležitost. Nikdy neomrzí a vždy budou funkční. Profesionální výročí? Rozloučení s kolegou v práci? Dárek pro šéfa? Jmeniny? Tyto a mnohé další příležitosti splní šálek na kávu nebo čaj v módním stylu a designu. Navíc je vyroben z vysoce kvalitního porcelánu, v módních barvách a elegantně zabalen v krabičce, což představuje dokonalý nápad na dárek. Šálek na kávu byl vždy synonymem extravagance a důstojnosti, často se jedná o malé umělecké dílo, které upoutá pozornost a má neobvyklý historický původ.



Módní design - šálky na kávu a hrnky na čaj



Šálky načernou kávu, espresso, šálky na mléčnou kávu: cappuccino nebo latte, stejně jako šálky na čaj..... každý milovník tohoto nápoje najde něco ideálního pro sebe, zejména proto, že design je rozsáhlý. K dispozici jsou šálky tradičních tvarů, ale obohacené o módní barvy, například: jemné růžičky, bláznivé módní šedé a další jemné a tlumené barvy. V dnešní době doporučujeme jít ještě o krok dál a s designem šálku na kávu/čaj se pořádně vyřádit. Pro tradicionalisty: jednobarevné šálky s univerzálním tvarem, pro moderního člověka: šálek s černobílými a grafickými vzory (např. pruhy, kostka, pepito, marocký design atd.) nebo kubistickou formou a pro glamour: šálky na kávu obohacené např. o: zlacení.



- Který šálek na latté art?



Čas na kávu nebo čaj - elegantní a vytříbený v práci i doma.



Nic nezlepší náladu v práci tak jako posezení u kávy v originálním šálku. Postarejte se o to, aby váš šálek nezůstal na desce pracovního stolu bez povšimnutí. Doporučujeme zajímavý šálek v kubistickém tvaru, jehož tvar připomíná vybroušený diamant. K tomuto šálku je přiložen velký podšálek, na který se vejde nejen šálek, ale i sušenka nebo jiná sladkost. Skutečnou "tečkou nad i" a dokonalým doplňkem kávového nádobí bude zlatá, decentní lžička na míchání lahodné kávové pěny nebo sladkosti kávového cukru. Taková sada je skutečnou extravagancí a profesionalitou. Pokud vám šálek kávy nebo čaje nestačí, sáhněte po šálku o objemu 220 ml, který je rovněž vybaven podšálkem a štíhlou lžičkou. Novinkou jsou také netradiční pastelové barvy: špinavě růžová, tyrkysová, mint.... lákají jarním akcentem. Tradicionalistům doporučujeme barvy tmavě námořnické modři, černé, bílé nebo béžové.



Šálek na kávu může být cennou památkou.



Porcelánový šálek na kávu se může stát cennou památkou pro milovanou osobu. Rozkošné vzory, solidní zpracování a odkaz na staletou tradici podávání horkých nápojů v kombinaci se vzpomínkami na významné události tvoří dokonalou kombinaci. Těmito vlastnostmi se vyznačuje každý nabízený šálek. Svůj model, který nejlépe splňuje jejich požadavky, si najdou jak minimalisté, tak milovníci extravagance. Šálek na kávu je stálou součástí kuchyně, proto si vyberte variantu, která vám vykouzlí úsměv na tváři.



Šálek, který vás potěší



Šálek, ze kterého popíjíte svou oblíbenou kávu, používáte každý den. Proto byste si měli vybrat model, který vám vykouzlí úsměv na tváři. Stylový a funkční šálek na kávu je skutečným základem vašeho nádobí. Ten, pro který se rozhodnete, může být bohatě zdobený nebo naopak skromný. Důležité je, abyste se při pomalém popíjení kávy z nového šálku cítili spokojeně.



Viz také: talíře, příbory, sklenice, poháry, džbány a karafy, konferenční stolky.

Načítání...